Υπεγράφη από το Νομάρχη Πιερίας η εργολαβική σύμβαση  για τη βελτίωση και αποκατάσταση του οδικού δικτύου

Στην ασφαλέστερη μετακίνηση και κυκλοφορία  στο δρόμο που συνδέει το Λιτόχωρο με την Πλάκα Λιτοχώρου συμβάλλει το νέο έργο οδοποιίας που αναλαμβάνει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας μετά την υπογραφή της  εργολαβικής σύμβασης από το Νομάρχη Πιερίας Γιώργο Παπαστεργίου.     
Το έργο, προϋπολογισμού 437.000€, περιλαμβάνει εργασίες βελτίωσης, συντήρησης και αποκατάστασης των οδοστρωμάτων του δρόμου Λιτοχώρου – Πλάκας Λιτοχώρου, που ξεκινά από το τέλος του κόμβου στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, ένα δρόμο μεγάλης κυκλοφοριακής αιχμής  ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της θερινής τουριστικής περιόδου όπου στην Πιερία συρρέουν χιλιάδες επισκέπτες. Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας, μετά από 25 χρόνια όπου στον δρόμο δεν έχει γίνει παρέμβαση προχωρά στην αποκατάσταση του δρόμου, στον οποίο προβλέπεται επίσης να γίνει σήμανση, διαγράμμιση του οδοστρώματος, συντήρηση και εγκατάσταση εξοπλισμού ασφαλείας.
Πρόκειται για ένα ακόμη μεγάλο και σύγχρονο έργο οδοποιίας που υλοποιεί  η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας με στόχο την αναβάθμιση των οδικών υποδομών και την ενίσχυση της τουριστικής εικόνας του νομού Πιερίας.