Καλή εμφάνιση

Έλειψε το αποτέλεσμα

Απο ένα ημίχρονο υπεροχής είχαν στο μεταξύ τους δυνατό φιλικό στην Ημαθία Βέροια και Πιερικός. Η ¨Βασίλισσα¨ τελικά  επικράτησε με 2-0 με δράστες τους Μπλαζέφσκι και Καλτσά.
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και έχασαν ευκαιρίες να προηγηθούν, έχοντας 3 καλά σουτ στο ενεργητικό τους, με τον Μιλόσκοβιτς (20΄), τον Χατζή (23΄) και τον Γουσούλη στο (25΄).
Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 31΄με καλοτραβηγμένο φάουλ του Ντέγιαν Μπλαζέφσκι που αιφνιδίασε τον πολύ καλό τερματοφύλακα Γουμάγια. Δύο λεπτά αργότερα πολύ καλό σουτ του Στάνιμιρ Μιλόσκοβιτς απο καλή θέση, πέρασε άουτ για την ιστορική ομάδα της Πιερίας.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη, έδειξε ότι διαθέτει μεγαλύτερο βάθος και πήρε τα ηνία όπως και στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες στην Κατερίνη, αφού και ο Γιώργος Χατζάρας άλλαξε όλους τους ποδοσφαιριστές του για να χρισημοποιήσει και αυτούς του πάγκου του. Μετά απο σουτ του Ερνέστο Σάντσεζ στον Καντιμοίρη στο 50΄για τον Πιερικό και σουτ του Μπλαζέφσκι λίγο άουτ για λογαριασμό της Βασίλισσας, ήρθε το 2-0 για την ομάδα της Ημαθίας στο 87΄με κοντινό πλασέ του Καλτσά.
Διαιτήτευσε ο Μαλούτας από την Ημαθία

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Καντιμοίρης, Καλί, Αουρέλιο, Μπάρμπας, Σαμαράς, Τσιάτσιος, Οικονόμου, Γεωργιάδης, Μπαζέφσκι, Σάντσεζ, Σαϊτιώτης.
Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι Κοτταρίδης, Καλτσάς, Αμαραντίδης, Βέργος, Λαναρής, Πέρεζ (υπό δοκιμήν), Μπαρκάν, Παυλίδης, Παυλίδης, Καπίας, Καλογέρης.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Χατζάρας): Γουμάγιας (46’ Καρακούτσης), Γουσούλης (65’ Γ. Λαζαρίδης), Κοντέων (82’ Νίκου), Τασίδης (82’ Τόσκας), Παπαγεωργίου (85’ Συμεωνίδης), Μιλόσκοβιτς (46’ Σεχολάρι 73’ Αντάντο), Μήτρου (75’ Γκόνι), Πουρτουλίδης (46’ Σάντσεζ), Πέντα (85’ Καραγκούνης), Χατζής (85’ Κ. Λαζαρίδης), Γκουγκουλιάς (65’ Κωνσταντινίδης).
Στον πάγκο έμειναν: Μητσέας, Τσιντώτας, Παυλίδης.
Εκτός αποστολής: Γιαζιτζόγλου, Πουλάκος, Δήμου.
Παρελειπόμενα…
*Στις κερκίδες ήταν περίπου 30 φίλαθλοι του Πιερικού, μεταξύ αυτών και μέλη του ΣΟΠ-Θύρα 5. Στην ανάπαυλα οι περισσότεροι κάθησαν στη θύρα φιλοξενουμένων και ήταν πιο εκδηλωτικοί.