karditsa--pierikosΦιλικό προετοιμασίας

Από ένα ημίχρονο οι ομάδες

 

Από ένα ημίχρονο είχαν Πιερικός και Αναγέννηση στο τελευταίο τους φιλικό παιχνίδι το οποίο έγινε στην Καρδίτσα. Και ήταν το τελευταίο, γιατί την ερχόμενη Κυριακή οι δύο ομάδες μπαίνουν σε επίσημους αγωνιστικούς ρυθμούς μιας ξεκινάει το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Τζο Παλατσίδη παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο πέτυχε 3 γκολ επί  της ομάδας της Κατερίνης, δείχνοντας πως είναι έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Καρδιτσιώτες έπεσαν αγωνιστικά και σ’ αυτό συντέλεσε  η καλή παρουσία του Πιερικού ο οποίος ισορρόπησε και κυκλοφόρησε καλύτερα τη μπάλα από τους γηπεδούχους.
Στο 8’ ο Ντοριβάλ ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Γουμάγια και ο ίδιος παίκτης με εύστοχη εκτέλεση άνοιξε το σκόρ υπέρ των γηπεδούχων.

Το 2-0 έγινε στο 23’ με σουτ του Αθανασιάδη ύστερα από όμορφη πάσα του Χατζηρίζου, και ενώ λίγο πρίν ο Πίτκας απέκρουσε δυνατό σούτ του Πουλάκου μετά από καλό συνδυασμό με τον Χατζή.  
Οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 45’+ κι αφού το παιχνίδι είχε μπεί στις καθυστερήσεις του 1ου μέρους, όταν με ατομική προσπάθεια ο Ντοριβάλ, έκανε 3 τα γκολ της ομάδας του και διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα.
Το 3-1 έγινε στο 65΄ με κεφαλιά του Αμπράμοβιτς, μετά από όμορφη σέντρα του Μιλόσκοβιτς. Στο 86΄ ο Ηλίας Προβατίδης εκτέλεσε φάουλ το οποίο κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της Καρδιτσιώτικης ομάδας, κάτι που έγινε και για λογαριασμό των γηπεδούχων 3 λεπτά αργότερα  όταν σε εκτέλεση φάουλ του Σεμερτζίδη η μπάλα  κατέληξε στο δοκάρι το Γουμάγια. Ο Γιώργος Χατζάρας είχε την ευκαιρία να βγάλει τα δικά του χρήσιμα συμπεράσματα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Τζο Παλατσίδης): Πίτκας, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Θεοδοσιάδης, Βούκοβιτς, Κουτρομάνος, Μπιτέλης, Ντοριβάλ, Χατζηρίζος, Αθανασιάδης. Επαιξαν ακόμη οι Αποστόλου, Αγγελόπουλος, Ματεντζίδης, Καραμανώλης, Κόσουτιτς, Σεμερτζίδης, Γεωργίου, Ζοσουέ, Ροντρίγκο.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Χατζάρας): Γουμάγιας, Κοντεόν, Τασίδης, Παπαγεωργίου, Κωνσταντινίδης, Μιλόσκοβιτς, Πουρτουλίδης, Πέντα, Χατζής, Πουλάκος.
Επαιξαν ακόμη οι Λόπεζ, Παυλίδης Κ., Λαζαρίδης, Γκόνι, Προβατίδης, Γκουγκουλιάς, Αμπράμοβιτς.