ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-4
PIERIKOSΡήξη χιαστών ο Γιώτης Γιατζιτζόγλου

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Πανσερραϊκός στην Κατερίνη, ο οποίος επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-1 του Πιερικού και πραγματοποίησε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της ανόδου, καθώς παρέμεινε στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας. Αυτό ήταν το δεύτερο “διπλό” για τους Σερραίους, μετά τη σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ο Πιερικός δεν ήταν σε καλά αγωνιστική κατάσταση και υποτάχθηκε μοιραία στην ανωτερότητα της ομάδας των Σερρών, που εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και πήρε τη μεγάλη νίκη.  
Ο χορός των τερμάτων άνοιξε στο 26΄ όταν ο Λεοζίνιο κέρδισε πέναλτι από τον τερματοφύλακα Γουμάγια και το μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ. Οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά στο 40’ η εστία τους παραβιάστηκε για δεύτερη φορά με κοντινή κεφαλιά του Μπανγκουρά έπειτα από σέντρα του Λεοζίνιο.  Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Πιερικός έχασε στο επόμενο λεπτό τον Ολγκίν, που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης στον Κωνσταντινίδη. Στην εκπνοή του πρώτου μέρους, οι Κατερινιώτες ζήτησαν την αποβολή του Λεοζίνιο για εξαιρετικά σκληρό φάουλ που έκανε στον Γιαζιτζόγλου αλλά τελικά τη γλίτωσε με κίτρινη, ενώ ο παίκτης του Πιερικού αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Κατερίνης.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής του Πιερικού, πιθανότατα θα πρέπει να υπέστη ρήξη χιαστών. Ο Πανσερραϊκός πέτυχε και τρίτο γκολ στο 47΄ καθώς μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Κωνσταντινίδης, ο Αθανασιάδης με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ήταν σε τόσο κακή ημέρα ο Πιερικός στον αγώνα με τις Σέρρες, που ακόμη και το δυνατό του σημείο το οποίο είναι τα στημένα, όχι μόνο δε λειτούργησε στις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας, αλλά αποδείχθηκε και Αχίλλειος πτέρνα του συλλόγου της Πιερίας αφού δέχθηκε δύο γκολ από στημένες πανομοιότυπες φάσεις.
Το ματς είχε, φυσικά, κριθεί και το μόνο που απέμενε ήταν να γίνει γνωστό το τελικό αποτέλεσμα.  Στο 80΄ μετά από λάθος γύρισμα του Εξουζίδη στον Γουμάγια, ο Αθανασιάδης μπήκε στη πορεία της μπάλας και αφού πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0.
Το μόνο που κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές της Κατερινιώτικης ομάδας, ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής καθώς μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Παντελιάδη, ο Φρέντερικς νίκησε τον Βαλσαμάκη και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα σε 1-4.

Μαθήματα συμπεριφοράς από ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5 και Μελανόλευκους

Ανατριχίλα προκάλεσε η κίνηση των οπαδών του Πιερικού, που αποχωρώντας από το γήπεδο μετά την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, δέχθηκαν το χειροκρότημα των φίλων της ομάδας των Σερρών και ανταπέδωσαν κι αυτοί, κερδίζοντας το σεβασμό και τα μπράβο όλων όσων έτυχε να βρίσκονται εκείνη την ώρα στον γύρω χώρο της εξωτερικής πλευράς του Α΄ ΔΑΚ της πόλης μας. Μοναδικές στιγμές, από αυτές που σίγουρα χρειάζεται το ποδόσφαιρο και σίγουρα αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων οι φίλοι της ομάδας της Πιερίας, που έδωσαν μαθήματα.