Scroll to top

Τυπολάτρης της 8ης Σεπτεμβρίου 2015


- 9 Σεπτεμβρίου 2015

 • Με τις ευχές και την ευλογία του Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεωργίου ξεκίνησε ο προεκλογικός αγώνας της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία. Η αντιπροσωπεία των υποψηφίων και των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας είχε μάλιστα την ευκαιρία να επισκεφθεί και να λάβει την ευχή και του Γέροντα Μητροπολίτη Αγαθόνικου διαπιστώνοντας τις άριστες συνθήκες διαβίωσής του, μέσα στο Επισκοπικό Μέγαρο, υπό την επίβλεψη του Μητροπολίτη Γεωργίου.

   

   

  Οι εξελίξεις στο χώρο των τραπεζών είναι καταιγιστικές το τελευταίο διάστημα και φυσικά δεν αφήνουν ανεπηρέαστους τους εργαζόμενους σε αυτές. Υπό αυτό το πρίσμα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου συγκέντρωση των τραπεζοϋπαλλήλων στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης παρουσία του προέδρου της ΟΤΟΕ Σταύρου Κούκου. Γενική παραδοχή είναι πως στην ουσία οι τράπεζες παραμένουν κλειστές, γεγονός που δεν επιτρέπει την παροχή ρευστότητας προς τις επιχειρήσεις. Επιπλέον, όπως ειπώθηκε, το ερχόμενο διάστημα αναμένονται ακόμη περισσότερες δραστικές αλλαγές. Πάντως, μεταξύ άλλων, ο κ. Κούκος τόνισε πως δεν τίθεται θέμα κρατικοποίησης των τραπεζών, ενώ χαρακτήρισε ως πορεία σε αχαρτογράφητα νερά μια πιθανή έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη.

   

  Μετά τη συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ, ο πρ. υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος περιόδευσε στην Πιερία. Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε το Αιγίνιο και τα γραφεία της τοπικής ΔΗΜΤΟ, αλλά και την ΠΕΣΚΟ Κονταριώτισσας, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για τα προβλήματα των αγροτών. Βασικό «αγκάθι» για τους αγρότες το θέμα της φορολόγησης, αλλά και το ασφαλιστικό, που δημιουργούν νέα δεδομένα και ανατρέπουν τις μέχρι σήμερα συνθήκες στο χώρο της πρωτογενούς παραγωγής.

   

   

   

  Για όσους αποφάσισαν πρόωρα να αποχαιρετήσουν το καλοκαίρι, το Beach Bar ΧΑΛΑΡΑ έδωσε το σύνθημα πως το καλοκαίρι και η διασκέδαση συνεχίζεται… Την Κυριακή 6  Σεπτεμβρίου διοργάνωσε ζούμπα πάρτυ με guest καλεσμένη την μοναδική Ίνα Λαζοπούλου που ξεσήκωσε θαμώνες και απογείωσε τη διασκέδαση. Κάτω από το κάστρο του Πλαταμώνα μπορεί τα πρωτοβρόχια να προσπάθησαν να σταματήσουν τον ρυθμό, όμως ο ήλιος επανήλθε δυναμικά μαζί με κέφι και ατελείωτο χορό μέχρι τις βραδινές ώρες. Beach Bar ΧΑΛΑΡΑ κάθε φορά μας εκπλήσσεις με τις ιδέες σου!

   

   


  Έχετε παράπονα, αιτήματα, προβληματισμούς ή παρατηρήσεις προς την Ελληνική Αστυνομία; Μην ανησυχείτε, ήρθε η «Ώρα του Πολίτη», η οποία καθιερώνεται πλέον σε μόνιμη βάση. Συγκεκριμένα, κάθε Δευτέρα και για ένα δίωρο, από τις 18.00-20.00, οι Διοικητές των Τμημάτων θα είναι στη διάθεση πολιτών και τοπικών φορέων, για να συζητήσουν τους  προβληματισμούς, τις απόψεις και τις προτάσεις τους για θέματα αστυνομικής φύσης. Στόχος είναι η δημιουργία και εμπέδωση σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης που αναπτύσσονται με τη φυσική παρουσία και το διάλογο. Οι πολίτες θα γίνονται δεκτοί ύστερα από προγραμματισμένο ραντεβού.

 • Δείτε επίσης...

 • error: Το περιεχόμενο είναι προστατευμένο!