Scroll to top

Τυπολάτρης της 22ης Σεπτεμβρίου 2015


- 23 Σεπτεμβρίου 2015

 • Με τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα εκπροσωπηθεί και στη νέα Βουλή η Πιερία. Μπέττυ Σκούφα και Χάρης Τζαμακλής εξασφάλισαν την επανεκλογή τους, ενώ το νέο πρόσωπο είναι ο τρίτος της λίστας του ψηφοδελτίου Στέργιος Καστόρης. Με πλούσια δράση στους συνδικαλιστικούς αγώνες, ο 54χρονος βουλευτής είναι τεχνικός στον Ψυχιατρικό Τομέα του Νοσοκομείου Κατερίνης, μέλος της διοίκησης του σωματείου του Ψ.Ν.Π.Ο. και γραμματέας του κοινωνικού συνεταιρισμού του ψυχιατρείου. Είναι επίσης πρόεδρος του Ν.Τ. Πιερίας της ΑΔΕΔΥ. Με διαρκή παρουσία στα κινήματα κατά των διοδίων και του κινήματος «κόντρα στο ρεύμα» καθώς και στις επιτροπές υπεράσπισης της δημόσιας υγείας και της δημόσιας περιουσίας. Ελπίζουμε να επιδείξει την ίδια μαχητικότητα και στο ελληνικό κοινοβούλιο, όπου θα εκπροσωπεί τους πολίτες της Πιερίας.

   

  Το αποτέλεσμα των εκλογών δεν χωρά καμιά αμφισβήτηση. Παρά το γεγονός πως η αποχή σκαρφάλωσε σε πρωτοφανές ποσοστό, η ετυμηγορία αυτών που επέλεξαν να ψηφίσουν είναι ξεκάθαρη. Οι σχεδόν 7,5% μονάδες διαφοράς ανάμεσα στον πρώτο ΣΥΡΙΖΑ και τη δεύτερη ΝΔ δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνειών: ο κόσμος προτιμά η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας υλοποιώντας αυτά που έχει προαναγγείλει, παρά οποιοσδήποτε άλλος συνδυασμός κομμάτων π.χ. με βασικό κορμό τη ΝΔ. Σίγουρα τις επόμενες μέρες οι εκλογολόγοι θα έχουν πολύ δουλειά με την ανάλυση των αποτελεσμάτων. Εμείς πάντως ελπίζουμε ότι το προσεχές διάστημα δε θα ξαναπάμε σε εκλογές μήπως και η χώρα αποκτήσει σταθερότητα…

   

  Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015, στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, παραδόθηκαν από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας σχολικά είδη σε εκπροσώπους του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών «Βενιαμίν». Οι 38 τσάντες με την πλήρη γραφική ύλη για την τρέχουσα σχολική χρονιά, θα καλύψουν τις ανάγκες αντίστοιχων μαθητριών και μαθητών δημοτικού σχολείου του «Βενιαμίν» που ζουν σε μονογονεϊκές οικογένειες. Τις τελευταίες ημέρες έχουν παραδοθεί συνολικά 200 συσκευασίες σχολικών ειδών σε παιδιά που φοιτούν σε 16 Δημοτικά σχολεία του Δήμου Κατερίνης. Εντός της τρέχουσας εβδομάδας, η ΕΟΔνΠ προγραμματίζει τη διάθεση νέας ποσότητας σχολικών ειδών σε σχολεία της περιφέρειας του Δήμου Κατερίνης.

   

   

  Η περιπέτεια υγείας του Κώστα Κουκοδήμου λίγα μόλις 24ωρα πριν τις εκλογές συγκλόνισε την Πιερία και όχι μόνο. Η είδηση ότι ο, εκλεγμένος πλέον, βουλευτής της ΝΔ υπέστη καρδιακό επεισόδιο «πάγωσε» τους πάντες, στελέχη και ψηφοφόρους του κόμματος και μη. Εξάλλου, σε τέτοιες περιπτώσεις δεν παίζει ρόλο η κομματική στέγη, αλλά η ανθρώπινη υπόσταση. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και τα νέα για την υγεία του είναι θετικά, με τον ίδιο να αναρρώνει με ταχείς ρυθμούς. Ευχόμαστε με τη σειρά μας να επανέλθει δριμύτερος στην ενεργό δράση, γιατί η Πιερία χρειάζεται ανθρώπους δυναμικούς και μαχητικούς, όπως ο Κ. Κουκοδήμος

   

   

  Ευχές για Κώστα Κουκοδήμο

  O πρόεδρος και το Δ.Σ. του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν.Πιερίας εύχονται στον Βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμο, γρήγορη ανάρρωση. Αγαπητέ Κώστα, ευχόμαστε πολύ σύντομα να είσαι κοντά στην οικογένεια σου και στην Πιερία.

  Περαστικά και σιδερένιος.

   

   

  Αφιερωμένη στον Αριστοφάνη ήταν η δεύτερη μέρα της Διεθνούς Μαθητικής Συνάντησης Θεάτρου «Ολύμπια εν Δίω», που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, το Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Σερρών παρουσίασε στο Αρχαίο Θέατρο Δίου την παράσταση «Πλούτος» δίνοντας τη σκυτάλη στο 1ο και 2ο Γυμνάσιο Αριδαίας, που παρουσίασαν τις «Νεφέλες» του μεγάλου δημιουργού. Ανάμεσα στις δύο παραστάσεις πραγματοποιήθηκαν επιδείξεις του παγκρατίου αθλήματος από το σύλλογο «Αλκή» Λιτοχώρου. Τις παραστάσεις και τις επιδείξεις παρακολούθησαν νεαροί θαυμαστές των «Ολυμπίων εν Δίω», καθώς και Δημοτικά Σχολεία της περιοχής.

   

   


 • Δείτε επίσης...

 • error: Το περιεχόμενο είναι προστατευμένο!