Scroll to top

Τυπολάτρης της 9ης Νοεμβρίου 2010


- 9 Νοεμβρίου 2010

 • giannouli

  ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΙΑΦΑ
  Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν πρώτο Δημοτικό σύμβουλο στο Δ. Δίου.
  Είναι η τέταρτη φορά που πολιτεύομαι στην τοπική αυτοδιοίκηση και πάντα εκλέγομαι στη θέση του συμβούλου. Θέλω να σταθώ ιδιαίτερα σε κάποιους ανθρώπους η οποίοι πάνω από οποιαδήποτε κομματική ταυτότητα απέδειξαν ότι η φιλία η εκτίμηση και ο αλληλοσεβασμός είναι πάνω από όλα. Σας ευχαριστώ και δεσμεύομαι να σταθώ αντάξιος των προσδοκιών σας.

  ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΥ

  Είναι σε όλους σας γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες κατήλθα στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής. Η παράταξη στην οποία γεννήθηκα, μεγάλωσα και ανδρώθηκα με πούλησε κατά τον χυδαιότερο τρόπο, ανταμείβοντάς με για όσα από παιδί της προσέφερα.
  Δεν είναι τυχαίο ότι οι συμπατριώτες μου  Λιτοχωρίτες αναγνώρισαν το έργο μου, και τους ευχαριστώ γι΄αυτό, αλλά φαίνεται πως οι εγκέφαλοι των Αθηνών γνωρίζουν καλύτερα.  Έτσι, μία εκλογή που θα μπορούσε να είναι περίπατος, την μετέτρεψαν σε μάχη αμφίρροπη.
  Παρόλα αυτά και την όποια προσωπική πικρία που θα μπορούσε να έχει οποιοσδήποτε στη θέση μου, δηλώνω πως παραμένω πιστός στις αρχές, στις θέσεις και στα ιδανικά της μεγάλης μας δημοκρατικής παράταξης.  Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου,  επώνυμους και μη, για τον όμορφο και ειλικρινή αγώνα που δώσαμε μαζί. Μαζί θα συνεχίσουμε τον ίδιο αγώνα από τη θέση που ο λαός του νέου δήμου  μας έταξε. Στο ερώτημα τι θα πρότεινα στους ψηφοφόρους μου για την επόμενη Κυριακή, έχω ήδη απαντήσει προεκλογικά.
  Απευθύνθηκα  σε πολίτες,  οι οποίοι με εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους,   και έχουν τη φρόνηση να επιλέξουν από μόνοι τους και να αποφασίσουν χωρίς καμία χειραγώγηση.
  Σας ευχαριστώ από καρδιάς
  Θανάσης Τσιφοδήμος – Δήμαρχος Λιτοχώρου

  ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ Υποψηφια Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας με το συνδυασμό

  Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους πολίτες της Πιερίας που με τίμησαν με την ψήφο τους δείχνοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και επιβραβεύοντας την εκλογική μου προσπάθεια.  Με εξέλεξαν στην πρώτη θέση δίνοντάς μου την εντολή να αγωνιστώ με ευθύνη, συνέπεια και εντιμότητα για το μέλλον της Πιερίας σε μια Δυνατή Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

  Πολύ καλά τα πήγε ο Μάρκος Μπόλαρης και ο Γρηγόρης Παπαχρήστος στην Πιερία, αν και γαλάζιος νομός. Το μόνο σίγουρο είναι πως την Κυριακή θα δοθεί «μάχη» τόσο σε επίπεδο νομού όσο και σε επίπεδο περιφέρειας. Και όλα αυτά μέσα στο λίγο χρόνο που είχαν για προεκλογικό αγώνα, σε σχέση με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη που είχε ξεκινήσει από αρχές Καλοκαιριού τις επαφές.

  Αναγνώρισαν το έργο του Σάββα Χιονίδη οι Κατερινιώτες, ενώ και στους άλλους δήμους (Κορινός, Παραλία, Πέτρα, Ελαφίνα, Πιερίων) πρώτευσε ο συνδυασμός του. Πλέον, ο κ. Χιονίδης έχει ισχυρή εντολή από τους δημότες του νέου δήμου να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια, αλλά και να βάλει τις βάσεις για την ανάπτυξη   του νέου δήμου Κατερίνης.

  «Θρίλερ» με το ποια πρόσωπα θα καταλάβουν τις τελευταίες θέσεις  στα δημοτικά συμβούλια. Μέχρι την ώρα που γράφεται η στήλη απομένουν λίγα εκλογικά τμήματα που δεν έχουν μετρηθεί, ενώ σε πολλές περιπτώσεις υπάρχει αλλαγή στο αποτέλεσμα, καθώς η διαφορά, μεταξύ υποψηφίων, είναι μικρή.

  Ισχυρό «χαρτί» για τη Νότια Πιερία αποδείχθηκε ο Γιώργος Παπαθανασίου. Αν και είχε απέναντι του κομματικούς μηχανισμούς, αναδείχθηκε πρώτος στις προχθεσινές εκλογές. Την Κυριακή θα αναμετρηθεί  με τον επίσημο της Ν.Δ. Κ. Δημόπουλο. Το «κλειδί» των εκλογών αναμένεται τώρα να είναι το Λιτόχωρο, όπου ο Γιώργος συνεχίζει να έχει δυναμική.

  Πολύ καλή η ροή των αποτελεσμάτων από τη Νομαρχία Πιερίας. Μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας οι υπάλληλοι βρισκόταν εκεί και κατέγραφαν τα αποτελέσματα, ενώ η καταμέτρηση συνεχίστηκε το πρωί της Τρίτης.

  Νίκος Μηλιώτης: «Ο αγώνας μας  συνεχίζεται»
  Θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Χιονίδη για την εκλογή του και τους υπόλοιπους συνυποψηφίους μου για τον αγώνα που ο καθένας έδωσε. Ευχαριστώ ολόψυχα όλους τους δημότες που προσήλθαν στις κάλπες και ιδιαίτερα αυτούς που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Η μικρή προεκλογική περίοδος για εμάς, η αποχή και η γενικότερη πολιτική κατάσταση έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα. Δεσμεύομαι να είμαι παρών στα δημοτικά πράγματα και να υπερασπιστώ τα συμφέροντα των δημοτών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μαζί με όλους τους συνεργάτες μου.  Ο αγώνας μας συνεχίζεται.

  Δήλωση του νικητή του α΄ γύρου των εκλογών Γιώργου Παπαθανασίου ενόψει της B΄ Κυριακής
  Ο νικητής του πρώτου γύρου των εκλογών στο δήμο Δίου – Ολύμπου, Γιώργος Παπαθανασίου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:  «Νιώθω την ανάγκη  να ευχαριστήσω, από τα βάθη της καρδιάς μου, τους συμπολίτες μου στο νέο Δήμο Δίου – Ολύμπου, για τη μεγάλη νίκη και την πρωτιά του συνδυασμού μας «Ενότητα – Ανάπτυξη – Νέα Πορεία». Να εκφράσω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους του συνδυασμού μου και στους συνεργάτες μου, που με τον ωραίο αγώνα τους, έδωσαν δύναμη πρώτα απ’ όλα σε μένα και συνέβαλαν αποφασιστικά στη μεγάλη νίκη. Βαδίζουμε όλοι μαζί για την ερχόμενη Κυριακή 14 Νοεμβρίου με τη βεβαιότητα ότι  οι πολίτες του νέου μας Δήμου αναγνωρίζοντας την εμπειρία μας, τη γνώση μας, την αστείρευτη διάθεσή μας για προσφορά και πάνω απ’ όλα την αγάπη μας γι αυτόν τον τόπο, θα δώσουν την τελική νίκη στον συνδυασμό μας.
  Φίλες και φίλοι.
  Το αποτέλεσμα της προσεχούς Κυριακής θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη μελλοντική πορεία του Δήμου μας.
  Σας καλώ να την εμπιστευτείτε σε χέρια ανθρώπων που ξέρουν και μπορούν να οδηγήσουν τη περιοχή μας στην ανάπτυξη, στην προοπτική, στην ελπίδα.  Σας καλώ να βαδίσουμε όλοι μαζί το δρόμο της δημιουργίας και της προκοπής.  Να ξαναδώσουμε το χαμόγελο στα χείλη και την αισιοδοξία στα πρόσωπα όλων των συνδημοτών μας.  Σας καλώ όλους, και ιδίως τους νέους, να δώσουμε δυναμικό «παρών» στις κάλπες στέλνοντας παντού το μήνυμα της ΝΙΚΗΣ, της ΕΝΟΤΗΤΑΣ, της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

 • Δείτε επίσης...