Scroll to top

Τυπολάτρης της 30ης Αυγούστου 2011


- 30 Αυγούστου 2011

 • giannouli

  Οι «αγανακτισμένοι» της Πιερίας στη γενική τους συνέλευση έλαβαν αποφάσεις για τις επόμενες δράσεις σε συγκεκριμένα θέματα, όπως σχετικά με την απόφαση του Επιμελητηρίου Πιερίας να επιτρέψει τη συμμετοχή εμπόρων από άλλους Νομούς στην Τοπική Έκθεση, με τους φουσκωμένους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΚ και με την απόφαση του Δήμου Κατερίνης για εκποίηση 45.000 τμ στην Παραλία

  Επιπλέον, οι «αγανακτισμένοι» της Πιερίας συμμετέχουν στο κάλεσμα της Πλατείας Συντάγματος για την καλύτερη οργάνωση και επικοινωνία των Αγανακτισμένων σε όλες τις πλατείες της Ελλάδας.  Ακόμη,  την επόμενη Τετάρτη αναμένεται να παρθούν αποφάσεις για νέες μορφές δράσης. Εκτός της εβδομαδιαίας Γεν. Συνέλευσης της Τετάρτης στην  Πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης, να ορισθεί άλλη μια μέρα της  εβδομάδας που οι Αγανακτισμένοι θα συγκεντρώνονται σε άλλες πλατείες και δημόσιους χώρους της πόλης και του Νομού προκειμένου να υπάρξει καλύτερη ενημέρωση των πολιτών της Πιερίας.
  Η Γ. Συνέλευση των αγανακτισμένων πολιτών θα είναι κάθε Τετάρτη βράδυ στις 9 μμ στην κεντρική πλατεία και είναι ανοικτή σε όλους τους πολίτες. Όποιος  πολίτης επιθυμεί να βάλει θέμα προς συζήτηση και δράση μπορεί να το εισηγηθεί προσωπικά στην πλατεία ή να μας στείλει email στο [email protected] . Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να πάρουν και από την ΣΕΛΙΔΑ μας www.aganaktismenoipierias.gr
  Στην καταστροφή κατασχεμένων προϊόντων και εμπορευμάτων, που είναι απόρροια παράνομου, πλανόδιου και στάσιμου εμπορίου, προχώρησαν, στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αμαξοστασίου, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης. Τα δεκαεπτά χιλιάδες περίπου προϊόντα που καταστράφηκαν με σύνθλιψη, είναι αφενός το αποτέλεσμα των κατασχέσεων(δέκα χιλιάδων περίπου αντικειμένων), που έγιναν το περασμένο Σάββατο στην περιοχή της Παραλίας, από μικτό κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας Κατερίνης, του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Λεπτοκαρυάς, της Ομάδας Δίας και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος. Αφετέρου και από κατασχέσεις(επτά χιλιάδων περίπου προϊόντων), στις οποίες προχώρησε η Δημοτική Αστυνομία τις προηγούμενες ημέρες. Είδη ένδυσης, γυαλιά ηλίου, ρολόγια, ομπρέλες, παιχνίδια κ.α. όπως και  αντίγραφα επώνυμων εταιρειών, τσάντες, αξεσουάρ κ.ο.κ. πήραν το δρόμο για το χώρο υγειονομικής ταφής. Τα εν λόγω προϊόντα καταστράφηκαν παρουσία του Αντιδημάρχου καθαριότητας Δημήτρη Βαϊνά και της αρμόδιας υπαλλήλου της Δημοτικής Αστυνομίας Νόπης Παππαδοπούλου.
  Το Σάββατο, 27 Αυγούστου 2011, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου,  χάρισε κι αυτή, όπως εκατοντάδες συμπολίτες μας, «μια μέρα από το καλοκαίρι της στο δάσος». Ήταν μάλιστα μια περιπετειώδης πρωινή βάρδια στο παρατηρητήριο της Ελάφου, αφού στις 13:15 εκδηλώθηκε φωτιά στην νοτιοανατολική περιοχή του χώρου ευθύνης του πυροφυλακίου. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το περιστατικό αντιμετωπίστηκε έγκαιρα.

  Νέα αυξημένα καθήκοντα για τον Στέργιο Φαρμάκη, ο οποίος από χθες ανέλαβε και τη Διοίκηση του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Πέτρας Ολύμπου, μετά τη συγχώνευση του με το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. Την Τρίτη 23 Αυγούστου 2011, ανακοινώθηκαν από την Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης οι Διοικητές και Αναπληρωτές Διοικητές των συγχωνευόμενων Νοσοκομείων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο κ. Στέργιος Φαρμάκης αναλαμβάνει χρέη Διοικητού στο Γενικό Νοσοκομείου Κατερίνης – Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Πέτρας Ολύμπου, πριν από μερικές μέρες, ενώ αναπληρωτής ορίστηκε ο κ. Μανώλης Κοσμαδάκης, ο οποίος μέχρι τη Δευτέρα εκτελούσε χρέη Διοικητού στο ΨΝΠΟ. Σημειώνεται πως ο κ. Φαρμάκης βρισκόταν στο «τιμόνι» του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης από την Άνοιξη του 2010 και μέσα σε λίγους μήνες κλήθηκε να αναλάβει τη μεταφορά του Νοσοκομείου Κατερίνης από τις παλιές στις νέες εγκαταστάσεις στο Νέο Κεραμίδι, τον περασμένο  Σεπτέμβριο.


  Τη δημιουργία ενός τοπικού γραφείου του ΙΚΑ θα διεκδικήσουν στο Δήμο Πύδνας – Κολινδρού, καθώς όπως όλα δείχνουν σε λίγες μέρες το υποκατάστημα του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων στο Αιγίνιο θα αποτελεί παρελθόν, με αποτέλεσμα οι ασφαλισμένοι και οι εργοδότες να υφίστανται ταλαιπωρία για την εξυπηρέτησή τους.

  Από τα φρέσκα events του καλοκαιριού, την Κυριακή στο beach bar «ΧΑΛΑΡΑ»  ο γνωστός DJ της Θεσσαλονίκης Χάρης Δελής ξεσήκωσε τους θαμώνες του μαγαζιού με τις μουσικές του επιλογές. Οι παρευρισκόμενοι  απόλαυσαν για άλλη μία φορά δίπλα στην θάλασσα απίστευτες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης πίνωντας τον καφέ τους ή το ποτό τους!

  Χαλαρά για καφέ,

  για ποτάκι για μπανάκι…

  στην Παραλία του Αγ. Παντελεήμονα το συνιστούμε ανεπιφύλακτα!!!

 • Δείτε επίσης...