Scroll to top

3/9 “Η Αντοχή Είναι η Υπομονή Συγκεντρωμένη!” Δες Αναλυτικά Τα Ζώδια. .


- 3 Σεπτεμβρίου 2019

 •  

   

  Το πάντρεμα του Ήλιου με τον Ερμή και τον Άρη γεμίζει ενέργεια και δίνει την ευκαιρία να δράσουμε προς την κατεύθυνση που θέλουμε με θάρρος και δύναμη. Ο Άρης προσθέτει το απαραίτητο κουράγιο που χρειάζεται ώστε να αντισταθούμε στους φόβους που θέλουν να μας ακινητοποιήσουν στην θέση που βρισκόμαστε. Η σχέση του Ερμή με τον Άρη, μας ωθεί να εκφράσουμε αφιλτράριστα όσα σκεφτόμαστε. Οι λέξεις παίρνουν σάρκα και οστά και μπορεί να πληγώσουν τον άλλον ενώ η πρόθεση μας είναι μόνο να εκφράσουμε την δική μας αλήθεια. Βοηθητικά η Σελήνη στον Σκορπιό μας παροτρύνει να δούμε την πραγματική αλήθεια πίσω από τις σκέψεις μας και μέσω της αυτογνωσίας να αναγνωρίσουμε τα αληθινά μας κίνητρα. . .

  Κριός

  Σήμερα η ημέρα είναι γεμάτη ενέργεια βοηθώντας να σκεφτείς τρόπους και να δράσεις με αυτοπεποίθηση και σθένος προς τις επιθυμίες σου. Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον δρόμο σου και η ενασχόληση σου με θέματα εργασίας σήμερα μπορεί να αποδώσουν καρπούς. Εστίασε την ενέργεια σου σε παραγωγικά εγχειρήματα και βοήθησε άλλους ανθρώπους να ολοκληρώσουν πράγματα. Η παροχή υπηρεσιών θα σε βοηθήσει να αισθανθείς ακόμη περισσότερο χρήσιμος/η και ζωντανός/ή. . .

  Ταύρος

  Η ενέργεια σου είναι στα ύψη και είσαι πρόθυμος/η να σκαρφαλώσεις και βουνά προς την επίτευξη ενός σχεδίου. Άλλοι άνθρωποι μπορεί να λειτουργήσουν υποστηρικτικά αρκεί να τους αφήσεις χώρο για δράση. Ναι, γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις και πως να το κάνεις, ωστόσο προσπάθησε να μην ματαιώσεις την προσπάθεια των άλλων που θέλουν να σε βοηθήσουν. Βρες παράλληλα λίγο χρόνο για να διασκεδάσεις σήμερα. Είναι και αυτό στο μενού της ημέρας, μην το χάσεις. .

  Δίδυμοι

  Σήμερα οικογενειακά θέματα ή θέματα σπιτιού και ιδιωτικού χώρου ενδέχεται να σε απασχολήσουν. Όποιο θέμα και αν κινητοποιηθεί στο προσωπικό σενάριο της ζωής σου είναι μια καλή μέρα για να συζητήσεις προς έναν κοινό στόχο και να βγάλετε από κοινού ένα αποτέλεσμα. Χρειάζεται να δείξεις πως έχεις υπομονή και πως δεν βιάζεται. Η όποια καθυστέρηση αυτή την στιγμή μπορεί να λειτουργήσεις ευεργετικά τελικά για σένα γιαυτό δείξε πως έχεις την διάθεση να δώσεις τον απαραίτητο χρόνο αρκεί να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. . .

  Καρκίνος

  Πολλές ιδέες και σκέψεις σήμερα τριγυρίζουν στο μυαλό σου. Μπορείς να τις μοιραστείς με ανθρώπους του οικείου περιβάλλοντος σου περνώντας τώρα τα μηνύματα που θέλεις. Αν νιώθεις πως δεν είσαι έτοιμος/η ακόμη να το κάνεις, σκέψου αν αυτή η σκέψη είναι αντικειμενική ή απλώς προσπαθείς να αναβάλεις κάτι το οποίο σου προκαλεί δυσαρέσκεια ή/και σε φέρνει σε δύσκολη θέση. Αν ο λόγος είναι ο δεύτερος, ποτέ δεν θα είσαι περισσότερο έτοιμος/η από ότι σήμερα. . .

  Λέων

  Η ανακάλυψη μιας νέας πηγής εσόδων ανεβάζει την ενέργεια σου και σε γεμίζει χαρά για την υλοποίηση νέων επαγγελματικών στόχων. Τα οικονομικά με κάποιον τρόπο τώρα μπαίνουν σε προτεραιότητα. Κατανοείς όλο και περισσότερο πως είτε για να νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια εσύ προσωπικά, είτε για τους ανθρώπους που αγαπάς και οτιδήποτε έχει αξία για σένα, χρειάζεται να προβείς σε εποικοδομητικές δράσεις για χάρη της ευημερίας. . .

  Παρθένος

  Παρόλο που είσαι στο κέντρο του τυφώνα από υποχρεώσεις και νιώθεις πως δεν έχεις χρόνο για χάσιμο, το να είσαι συναισθηματικά διαθέσιμος/η για κάποιον δικό σου άνθρωπο που αγαπάς δεν είναι χάσιμο αλλά κέρδος. Και για τον άλλον και για σένα. Ο χρόνος είναι πράγματι λίγος και χρειάζεται να αξιοποιήσεις στο έπακρο κάθε ευκαιρία που σου δίνεται αυτή την στιγμή. Ωστόσο δεν θα είναι ποτέ αρκετός ώστε να βρεις χρόνο και για πράγματα που σε ευχαριστούν πραγματικά και γεμίζουν την καρδιά σου με όμορφα συναισθήματα. Βάλε στο πρόγραμμα σου να κάνεις πράγματα που σε ξεκουράζουν, κυρίως ψυχικά. . .

  Ζυγός

  Σήμερα χρειάζεται να εκτιμήσεις τις πιέσεις που δέχεσαι και το αντίκτυπο που έχουν αυτές οι πιέσεις στις αποφάσεις που παίρνεις. Δεν είναι καλό να προωθήσεις κάτι, ακόμη και μια ιδέα, αν δεν είσαι σίγουρος/η πως είναι πραγματικά δική σου. Κάνε τις αξιολογήσεις σου, αποστασιοποιήσου από την όποια κατάσταση ώστε να απομονώσεις τον γύρω θόρυβο. Μόνο έτσι μπορείς να δεις αν αντικειμενικά πρόκειται για μια απόφαση που έχει αντικειμενική υπόσταση και οδεύει προς την επιτυχία. . .

  Σκορπιός

  Η ανάγκη σου να βρεθείς σε ένα ομαδικό εγχείρημα σήμερα είναι έντονη και είσαι πρόθυμος/η να συνεργαστείς, να δώσεις αγάπη και σεβασμό σε ομοϊδεάτες. Ένα κοινό όραμα, ένα όνειρο, μια δυνατή ομάδα είναι ιδέες που σε μεταμορφώνουν την κάθε στιγμή. Ζεις με αυτό σήμερα, παίρνεις κουράγιο και γεμίζει ενέργεια. Μια καλή μέρα να πάρεις και να δώσεις συμβουλές, ερχόμενος/η πιο κοντά στον στόχο σου. . .

  Τοξότης

  Πολλές μικρές σημαντικές ή λιγότερο σημαντικές λεπτομέρειες παίρνουν ενέργεια από την ημέρα σου. Είτε σου είναι ευχάριστο είτε όχι είναι μια διαδικασία που δεν μπορείς να ξεφύγεις από αυτήν. Ξεκαθαρίζουν τα βήματα που χρειάζεται να γίνουν και που είσαι μέρος αυτών οπότε η συμμετοχή σου είναι απαραίτητη. Εστίασε στην μεγάλη εικόνα, στον στόχο και τις προεκτάσεις του και δεν θα κουραστείς μπαίνοντας στις λεπτομέρειες αν έχεις αυτό κατά νου. Όλα είναι σημαντικά, ακόμη και αν δεν το αντιλαμβάνεσαι με την πρώτη ματιά. . .

  Αιγόκερως

  Μια νέα προοπτική τώρα φαίνεται στον ορίζοντα και χρειάζεται να είσαι ανοιχτός/ή προς αυτή την κατεύθυνση ακόμη και αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος/η. Δεν έχεις όλα τα δεδομένα και δεν ξέρεις ακόμη αν αξίζει τον κόπο ή όχι η συμμετοχή σου σε αυτό. Πιθανά δεν ξέρεις ούτε τον ρόλο που θα χρειαστεί να έχεις. Ωστόσο δώσε χρόνο γιατί μπορεί πράγματι να σε γοητεύσει. Ένας νέος στόχος που θα σε ενθουσιάσει. . .

  Υδροχόος

  Η σημερινή μέρα έχει έντονο το στοιχείο της έκπληξης και του πειραματισμού για σένα. Έχεις έντονη την ανάγκη να κατανοήσεις τι γίνεται γύρω και μέσα σου και πως μπορούν οι εξωτερικές καταστάσεις να δώσουν το έναυσμα να εξερευνήσεις δικές σου κρυμμένες πτυχές. Κάτι επίσης μπορεί να σου δημιουργήσει ανησυχία και μια αίσθηση ασάφειας για την πορεία του ή το αποτέλεσμα που θα φέρει. Όπως και να έχει χρειάζεται να είσαι εκεί, παρόν ώστε να μπορείς να εκτιμήσεις την κάθε στιγμή. Μην παραμελείς την προσωπική σου ζωή. . .

  Ιχθύες

  Η αρμονία είναι ένα από τα κύρια συστατικά της ανάπτυξης και σήμερα χρειάζεται ευελιξία ώστε να αποφύγεις να μπεις στην διαδικασία να κάνεις έντονη κριτική στους άλλους. Η όποια συνεργασία δεν είναι πάντοτε εύκολη και βατή. Σήμερα προσπάθησε να μην ρίξεις λάδι στην φωτιά όσο και αν σε προκαλέσουν να το κάνεις. Εστίασε στα θετικά στοιχεία αυτής της συνεργασίας είτε είναι φιλική, είτε συντροφική, είτε εργασιακή. Μια νέα προσέγγιση στην ήδη υπάρχουσα κατάσταση θα λειτουργήσει πολύ ευνοϊκά στην μεταξύ σας σχέση. . .

  Πηγή:https://astroguide.gr

 • Δείτε επίσης...