Μετά από μια επιτυχημένη καριέρα γεμάτη διακρίσεις, ο παλιός διεθνής αθλητής του Χάντμπολ Γιώργος Παρούσης επέστρεψε από την ομάδα της Λήμνου στην γενέτειρά του την Κατερίνη αναλαμβάνοντας τα τμήματα υποδομής του «Ορφέα» Κατερίνης.

Ήδη ο Γιώργος Παρούσης έχει καταρτίσει το πλάνο δράσεών του, το οποίο έχει ως σκοπό να κάνει ακόμη περισσότερο γνωστό και αγαπητό το άθλημα του Χάντμπολ στους μαθητές της Κατερίνης και της υπόλοιπης Πιερίας.

 

 

Συγκεκριμένα, με τον «Ορφέα» Κατερίνης και τον Γιώτη Κουρτσιλίδη προγραμμάτισαν παρουσιάσεις σε σχολεία της πόλης κατά το διάστημα 8-18 Απριλίου. Επιπλέον στις 19 Απριλίου και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών θα γίνει αναβίωση συμμετοχής του αθλήματος στην Ολυμπιάδα του 1938. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο Χάντμπολ καθηγητών φυσικής αγωγής.

 

 

Μια μέρα μετά, στις 20 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί γιορτή Χάντμπολ δημοτικών σχολείων, ενώ από τις 22 έως τις 24 Απριλίου ο σύλλογος έχει αναλάβει την τελική φάση Κορασίδων. Ταυτόχρονα προγραμματίζεται καμπ Εθνικής Γυναικών, ενώ σε εξέλιξη είναι συζητήσεις με την επιτροπή beach handball για τη διοργάνωση τουρνουά στην Κατερίνη.

Τις προσπάθειες αυτές θα στηρίξουν ο Ολυμπιονίκης του Χάντμπολ Σάββας Καρυπίδης όπως και πολλοί καλοί φίλοι και παλιοί συναθλητές.