Νέα, δραστήρια και με πλούσια συνδικαλιστική δράση η υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος, με τον Μάρκο Μπόλαρη, Δέσποινα Καλαϊτζίδου.

Με την «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Κατερίνης» ο Γιώργος Κοκαβίδης, διεκδικεί μια νέα θέση στο δημοτικό συμβούλιο του διευρυμένου δήμου Κατερίνης. Η νέα γενιά και ιδιαίτερα το ποντιακό στοιχείο είναι βέβαιο πως θα παρέχουν στήριξη στο Γιωρίκα και σε αυτές τις εκλογές.

 

Συγκέντρωση φίλων πραγματοποιήθηκε   κοντά στη Μηλιά για τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Νίκο Μακρίδη.  Παρά την κακοκαιρία πολύς κόσμος  από τα γύρω χωριά παρευρέθηκε  στην συνάντηση αυτή. Ο Νίκος ακούραστος, δεν αρνείται οποιαδήποτε πρόσκληση, μιας και το βασικό του μέλημα είναι να γνωρίσει περισσότερο κόσμο, να μιλήσει μαζί τους, να τους συμβουλευτεί και ν’ ακούσει από τον καθένα ξεχωριστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στα χωριά τους.


Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Παπαχρήστος με τον Δήμαρχο Κορινού και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Κατερίνης Νίκο Αβραμίδη, λίγο πριν την άφιξη του Μάρκου Μπόλαρη, στο συνεδριακό κέντρο Κατερίνης, το πρωί της περασμένης Κυριακής.

Ο υποψήφιος Περιρφερειακός σύμβουλος Νίκος Τσακιρίδης με φίλους από το ΠΑΣΟΚ  έξω από την Εκάβη, λίγο πριν την έναρξη της ομιλίας του Μάρκου Μπόλαρη.

Πέτρος Κιάφας: Άνθρωπος του αθλητισμού, των επιχειρήσεων και της τοπικής αυτοδιοίκησης, με όραμα για το Δήμο Δίου – Ολύμπου.  Δυναμική υποψηφιότητα στο συνδυασμό του Γ. Παπαθανασίου.

Γόνος πολιτικής οικογένειας της Καρίτσας ο νεαρός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπαθανασίου, Αστέριος Πάτσιας.


Πάρτυ για τους νέους διοργάνωσε, την περασμένη εβδομάδα, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δίου – Ολύμπου Σταύρος Χαρέλας. Εκατοντάδες νέοι και νέες από το Κάριτσα, τη Λεπτοκασρυά, τη Σκοτίνα, του Πόρους και άλλες περιοχής του νότου  ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σταύρου, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη Νότια Πιερία.

Το πρωί στα έργα και από το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ στον προεκλογικό αγώνα, ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης Θανάσης  Λιακόπουλος.

Ο Τοπογράφος – Μηχανικός Γιώργος Ζιασιακόπουλος στην «Ολύμπια γη» για το νέο δήμο Δίου – Ολύμπου.