Ο μέχρι πρότινος Γραμματέας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Κατερίνη Κώστας Περτσικάπας αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Προέδρου κατόπιν εκλογής από τα μέλη της Οργάνωσης.

Με ανάρτησή του στο facebook ο τέως πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Κατερίνης Σπύρος Κουλκουδίνας συγχαίρει τον κ. Περτσικάπα αναφέροντας τα ακόλουθα:

«Συγχαίρω μέσα από την καρδιά μου τον αγαπητό μου φίλο Κώστα Περτσικάπα Γραμματέα μέχρι πρότινος του Δ.Σ. της Δημ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κατερίνης που αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου της μεγαλύτερης τοπικής οργάνωσης της Πιερίας, μετά την πανάξια εκλογή του μεταξύ των μελών.
Ακούραστος, εργατικός και πάντα μπροστά στους αγώνες αισθάνομαι πραγματικά ευγνώμων για τη συνεργασία μας και σίγουρος ότι η Τοπική μας Οργάνωση θα συνεχίσει το έργο της προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.
Με την ευκαιρία αυτή αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Δημ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κατερίνης για την 3χρονη συνεργασία μας, το σπουδαίο έργο της οποίας αναγνωρίστηκε από την ηγεσία της παράταξης αλλά και τα μέλη της Ν.Δ.
Θερμά ευχαριστώ τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πιερίας Μπ. Μπρουσκέλη και όλα ανεξαιρέτως τα μέλη της με τα οποία δώσαμε αγώνες, νικηφόρους για την παράταξη.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη της Ν.Δ. στην Πιερία που στήριξαν την προσπάθεια μας και έδωσαν τη μεγάλη νίκη στην παράταξη της Ν.Δ.
Οι αγώνες δεν σταματούν ποτέ. Είμαστε παρόντες και έτοιμοι να δώσουμε όσους χρειαστούν για το καλό του τόπου και της χώρας μας».

 

Δείτε την ανάρτηση:

 

https://www.facebook.com/1361223468/posts/10219648093137149/