Παναγιώτης Ψωμιάδης
– Εκλεγμένος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας
«Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»
-Φαίνεται πως δεν έχουμε λαοπλάνο πρωθυπουργό.
Βαγγέλης Πολύζος
– Δήμαρχος Πύδνας
– Κολινδρού
«Στο συγκεκριμένο χώρο (εμποροπανήγυρη Αιγινίου) κάθε χρόνο συναντώνται επαγγελματίες και επισκέπτες οι οποίοι γνωρίζονται χρόνια τώρα και κάθε φορά αφήνουν ένα κομμάτι από τη ζωή τους».
-Εκτός από ένα κομμάτι της ζωής τους, οι επισκέπτες αφήνουν και τα ευρώ τους!
Σοφία Μαυρίδου
– Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας
«Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, με όλες τις υπηρεσίες της,  δεσμεύεται να είναι στο πλευρό του δήμου (Πύδνας – Κολινδρού) γιατί πρέπει να αναπτυχθεί η συγκεκριμένη περιοχή».
-Εδώ και χρόνια ακούνε οι κάτοικοι της Β. Πιερίας για την ανάπτυξη της περιοχής τους, αλλά δεν τη βλέπουν. Ευελπιστούν ο «Καλλικράτης» να τους φέρει επιτέλους την ανάπτυξη!
Ηλίας Χατζηχριστοδούλου – Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας
-«Η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση είναι προσωπική μας υπόθεση. Βάζουμε την ψυχή μας για να δώσουμε ελπίδα στην αγωνία επιχειρηματιών και απλών πολιτών για το μέλλον του τόπου μας».

-Το κράτος τι κάνει;

Κώστας Ρέχας – Πρόεδρος
Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης

«Το εμπόριο δεν αντέχει άλλα μέτρα. Η ελληνική αγορά έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους ότι δεν επιθυμεί εκλογές και δημοψηφίσματα, αλλά ηρεμία και σταθερότητα, αρετές οι οποίες δυστυχώς δοκιμάζονται καθημερινά όχι μόνο από τις εξωτερικές εξελίξεις αλλά και τα εσωτερικά μέτωπα των ενδοκυβερνητικών συγκρούσεων».

-Γιατί ποιος αντέχει άλλα μέτρα…

Φίλοι Περιβάλλοντος
Πιερίας

«Έπεσαν οι μάσκες για τον Εθνικό Δρυμό Ολύμπου»

-Ποιος δηλαδή φορούσε
μάσκα;