Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) Κατερίνης, βασικός πυλώνας δια βίου μάθησης για την τοπική κοινωνία, τίμησε με παρουσία του την 4η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας 28/9-3/10.
Οι χιλιάδες επισκέπτες της Έκθεσης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν στο περίπτερο του σχολείου από τον διευθυντή Θ. Παπαγεωργίου, τον εκπαιδευτή Ι. Πλιάκα και τους ενήλικες εκπαιδευομένους για την ταυτότητα, τη λειτουργία και τα οφέλη που προκύπτουν από τη φοίτηση σε αυτό. Επίσης, αξιοποίησαν το υπάρχον πληροφοριακό υλικό και τα βίντεο από τις δράσεις, τις εκπαιδευτικές επισκέψεις και τις ποικίλες βιωματικές δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο σχολικό έτος. Αντίστοιχα, οι συμμετέχοντες στο Σ.Δ.Ε. είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τους ντόπιους επιχειρηματίες, τους εκπροσώπους των εμπορικών και οικονομικών φορέων και των ομάδων εθελοντικής δράσης, ώστε να συσφίξουν τις σχέσεις τους και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους.
Ευχαριστούμε, λοιπόν, θερμά τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας για την έμπρακτη στήριξη του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας μέσω της άμεσης ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας να διατεθεί τμήμα του εκθεσιακού χώρου για τη σχετική προβολή και ενημέρωση των επισκεπτών. Τέλος συγχαίρουμε το σύνολο των διοργανωτών της έκθεσης για την αύξηση του αριθμού των συμμετοχών και των επισκεπτών, επομένως για τη συνολικότερη επιτυχία της.
ΣΔΕ Κατερίνης