asfalti 2Έργα που είναι σημαντικά για τις καθημερινές ανάγκες των κατοίκων των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Κατερίνης και αφορούν παρεμβάσεις αποκατάστασης στο οδικό δίκτυο, είναι σε εξέλιξη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης και της ΔΕΥΑΚ αντίστοιχα. Πρόκειται για ένα συντονισμένο προγραμματισμό που υλοποιείται με στόχο την συντήρηση και αναβάθμιση στο σύνολο του οδικού δικτύου του Δήμου Κατερίνης.
Οι εργασίες επικεντρώθηκαν στη διάρκεια της εβδομάδας σε παρεμβάσεις  και ασφαλτοστρώσεις τμημάτων οδών στην Τοπική Κοινότητα Τριλόφου, στην Τοπική Κοινότητα Παραλίας, καθώς και στην Δημοτική Κοινότητα Περίστασης. Προηγήθηκε  η απαραίτητη προετοιμασία και εξυγίανση των σημείων που είχαν υποστεί φθορές και σταδιακά ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωσή τους. Τις εργασίες συντονίζει το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ σε συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων.
«Σταθερή πρόθεσή μας είναι να δοθεί ιδιαίτερη μέριμνα στη συντήρηση και βελτίωση του οδικού δικτύου του Δήμου, αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν. Κάνουμε ότι είναι εφικτό, για να επιλύσουμε καθημερινά προβλήματα των κατοίκων» σημειώνει σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ Αστέριος Μπουσνάκης.