loumidisH «ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΑ ΛΟΥΜΙΔΗ» άνοιξε ακόμα ένα νέο κατάστημα στην Κατερίνη. Στις 29 Μαρτίου ξεκίνησε η λειτουργία του καταστήματος επί του κεντρικού πεζόδρομου, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου, αριθμ. 22.

Το κατάστημαβρίσκεται στο πλέον κεντρικό σημείο της πόλης. Με την είσοδό του στο Καφεκοπτείο Λουμίδη, ο επισκέπτης μπαίνει σε ένα χώρο γεμάτο ευωδιές και γεύσεις μιας άλλης εποχής. Το μαγικό ταξίδι στον κόσμο του Καφεκοπτείου Λουμίδη συνεχίζεται ανάμεσα στα τακτοποιημένα γεμάτα ράφια, τα πασπαλισμένα με μπόλικη ζάχαρη άχνη λουκούμια, τις αστραφτερές γυάλες με τα γλυκά του κουταλιού, τα τραγανά μπισκότα, τα αρωματικά τέϊα και τις λαχταριστές σοκολάτες.

Η τοπική κοινωνία της Κατερίνης, θα μπορέσει να απολαύσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας φρεσκοψημμένο Ελληνικό καφέ στην χόβολη, συντροφιά με τις νοσταλγικές μελωδίες της λατέρνας των Καφεκοπτείων Λουμίδη.
Με σεβασμό στην παράδοση, αξίες αναλλοίωτες και αρχές που διέπουν μια πραγματική Ελληνική Οικογενειακή Επιχείρηση από το 1920, οι λάτρεις του καφέ συνεχίζουν και απολαμβάνουν τη μοναδική εμπειρία του φρεσκοκομμένου και φρεσκοαλεσμένου καφέ.