Στον κεντρικό πεζόδρομο της Κατερίνης Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ

 

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας έγιναν το βράδυ της Πέμπτης 15 Ιανουαρίου στον πεζόδρομο της Μ. Αλεξάνδρου στην Κατερίνη. Η τελετή των εγκαινίων έγινε παρουσία φίλων και υποστηρικτών του κόμματος, που παρά το τσουχτερό κρύο έδωσαν το παρών και δήλωσαν την υποστήριξή τους στους υποψηφίους που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του νομού διεκδικώντας μια θέση στη Βουλή στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε η παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών Βικτωρίας Γραβάνη, Ζήση Ζάννα, Αστέριου Καστόρη, Νίκου Μπονοβόλια, Μπέττυς Σκούφα και Χάρη Τζαμακλή από τη συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής Γνωσούλα Χαϊλατζίδου.

Οι υποψήφιοι βουλευτές στους σύντομους χαιρετισμούς τους εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για το αποτέλεσμα της κάλπης επισημαίνοντας πως μετά από δεκαετίες ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκλέξει όχι μόνο έναν, αλλά περισσότερους βουλευτές στην Πιερία. Κάλεσαν επίσης τους πολίτες να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ένα ψηφοδέλτιο ανατροπής, το οποίο, όπως υπογράμμισε, αποτελείται από καθαρούς ανθρώπους.

 

«Δίνουμε όλοι μαζί τον αγώνα να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ ισχυρός την Κυριακή των εκλογών. Κανείς δεν πρέπει να λείψει από τις ιστορικές αυτές στιγμές, για να βγάλουμε τη χώρα μας και το νομό μας από τις καταστροφικές πολιτικές. Ήρθε η ώρα για να δώσουμε μαζί τη μάχη για το αύριο της Ελλάδας και της Πιερίας», τόνισε μεταξύ άλλων.

 

Να σημειωθεί πως το απόγευμα της Τετάρτης 14 Ιανουαρίου είχαν προηγηθεί τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ στην κεντρική πλατεία της Καρίτσας.