ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ:

Το δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού επισκέφθηκαν μέλη του νέου Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας στο πλαίσιο των επαφών τους με τους φορείς του τόπου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας, όπως η χρησιμοποίηση του τουριστικού περιπτέρου στο Μακρύγιαλο από την Ένωση για την τοποθέτηση φυλλαδίων της.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας Γιώργος Ζωγράφος, και ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Γκατζής, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Διοικητικών-Οικονομικών Υπηρεσιών και Τουρισμού Κωνσταντίνος Αβραμίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Μεταλλίδης και ο υπεύθυνος γραφείου τύπου της Ένωσης δημοσιογράφος Απόστολος Λάγιος.
Τέθηκε ως θέμα η συνεργασία του Δήμου με την Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας, η προβολή και ανάδειξη του Τουριστικού δυναμικού του Δήμου, η δυνατότητα ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού (γαστρονομική ταυτότητα περιοχής, ιαματικός και θρησκευτικός τουρισμός, αρχαιολογικές ανασκαφές στο Μακρύγιαλο, κλπ)
Επίσης συζητήθηκε η  χρησιμοποίηση του τουριστικού περιπτέρου στον Μακρύγιαλο, από την Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας για την τοποθέτηση φυλλαδίων της, διότι η Παραλία Κατερίνης δεν διαθέτει τουριστικό περίπτερο.
Η συνάντηση έγινε σε  πολύ φιλικό κλίμα, και συμφωνήθηκε  η διαρκής συνεργασία στα θέματα που απασχολούν τον Τουρισμό.