Ο ΠΡ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ  ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Παρουσία του πρώην υπουργού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά έγιναν το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του κόμματος στην Πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη. «Ο λαός είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει να γίνει ένα πισωγύρισμα στις πολιτικές που αφήνουν την κοινωνία απροστάτευτη» ανέφερε σε δηλώσεις του προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο κ. Παππάς εκφράζοντας συγχρόνως την πεποίθησή του πως η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου θα είναι εμφατική και καθαρή.
Ειδικότερα, ο πρ. υπουργός
«Είμαστε μία εβδομάδα πριν από την κάλπη και τα μηνύματα που παίρνουμε είναι πολύ θετικά διότι ο λαός μας είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει να γίνει πισωγύρισμα. Ένα πισωγύρισμα που αφήνει την κοινωνία απροστάτευτη και αυτούς που δεν πληρώνουν τους φόρους τους έξω από κάθε έλεγχο» τόνισε μεταξύ άλλων κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην κλίση από τη Δικαιοσύνη του βασικού μάρτυρα της λίστας Λαγκάρντ. «Η ελληνική δικαιοσύνη θα αφεθεί απερίσπαστη να επιτελέσει το έργο της. Της έχουμε  εμπιστοσύνη, όπως έχουμε εμπιστοσύνη και στον ελληνικό λαό, ο οποίος δεν θα επιτρέψει οι διάφορες λίστες να ξαναμπούνε και να φυλάσσονται σε συρτάρια πολιτικών. Αυτή η ιστορία ανήκει στο παρελθόν. Θα βαδίσουμε όλοι μαζί σε μία πορεία προς τη δίκαιη Ελλάδα. Οι έχοντες και οι κατέχοντες θα πληρώνουν το μερίδιό τους» υπογράμμισε.
Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τις δημοσκοπήσεις επεσήμανε πως δείχνουν την αύξηση της συσπείρωσης του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είναι πρώτος σε όλες και τις επόμενες μέρες η διαφορά θα διευρυνθεί.
Όσον αφορά τις συνεργασίες της επομένης των εκλογών, ο πρ. υπουργός τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα ή θα έχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία ή θα βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτήν. «Ας ερωτηθούν άλλοι αν θα σύρουν τη χώρα σε εκλογές» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Επιπλέον, ο κ. Παππάς απαρίθμησε τα όσα κατάφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μέσα στο επτάμηνο της διακυβέρνησής της. «Η συμφωνία που επιτεύχθηκε έχει χαρακτηριστικά τα οποία δεν θα μπορούσαν ούτε να σκεφθούν οι προκάτοχοί μας» τόνισε με έμφαση.
Είχε προηγηθεί η παρουσίαση των βουλευτών του κόμματος στο νομό από την συντονίστρια της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Γνωσούλα Χαϊλατζίδου και σύντομη ομιλία από τον καθένα εξ αυτών.