Τον Δήμαρχο Πύδνας Κολινδρού Βαγγέλη Λαγδάρη επισκέφθηκε την Τρίτη 13 Οκτωβρίου στο γραφείο του, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας, Ιωάννης Καζταρίδης. Παρόντες ήταν η Αντιδήμαρχος κ. Νικολοπούλου, ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Αιγινίου, κ. Ιωαννίδης,  και ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου, κ. Δάλλας. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν θέματα που αφορούν στην παιδεία και στην επίλυση διαφόρων προβλημάτων που ανακύπτουν κατά καιρούς στη σχολική κοινότητα.

 

 

Μοναδική ευκαιρία προσφέρει το κέντρο Αισθητικής Ευεξία στις φίλες και τους φίλους που θέλουν να έχουν πιο λεπτό και αψεγάδιαστο κορμί. Με το σύγχρονο μηχάνημα λιπογλυπτικής VACUUM 3D που μπορεί να κάνει θαύματα στο σώμα σας, εξαφανίστε τώρα, κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος και ταυτόχρονα καταπολεμήστε την επιδερμική χαλάρωση!!! Όλα αυτά στα πιο δύσκολα σημεία (μπράτσα, γόνατα,  κοιλιά, μηροί, γλουτοί). Επικοινωνήστε με τους ειδικούς της ‘‘Ευεξίας’’ στο τηλέφωνο 23510 47606 για να ενημερώσουν και να σας δώσουν εξειδικευμένες λύσεις στα ‘‘προβληματάκια’’ σας.

 

 

 

Την παραίτησή του από το Δημοτικό Συμβούλιο, για σοβαρούς οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους, υπέβαλε ο επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού “Άλλος Δρόμος” Χρήστος Γιαννούλης.
Την θέση του καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών  Σπύρος Ράδης.
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού αποφάσισαν ότι συλλογικά και εκ περιτροπής θα εκπροσωπείται ο συνδυασμός από όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους σύμφωνα με την σειρά εκλογής τους. Καθήκοντα επικεφαλής αναλαμβάνει ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Κυριακίδης.

 

 

Μπορεί ο Άδωνις να είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, αλλά όπως και να το κάνουμε η Ευγενία Μανωλίδου συμπληρώνει την εικόνα του. Η είσοδός της στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, όπου θα πραγματοποιούνταν η ομιλία του Άδωνι, ήταν φυσικό να προκαλέσει αναστάτωση και η ίδια να συγκεντρώσει πάνω της όλα τα βλέμματα. Βέβαια, ήταν διακριτική, φωτογραφήθηκε, μοίρασε χαμόγελα και παρακολούθησε με μεγάλη προσήλωση την ομιλία του συζύγου της, τον οποίο ακολουθεί κατά πόδας σε όλη την περιοδεία του. Και αν ισχύει ότι πίσω από κάθε ισχυρό άνδρα κρύβεται μια ισχυρή γυναίκα, τότε έχουμε το ζωντανό παράδειγμα…

 

 

Μέσα σε γιορταστική ατμόσφαιρα και φυσικά με άφθονα κάστανα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής η Καστανογιορτή στην Πλατεία του Παλαιού Παντελεήμονα. Μουσική, γλυκά από κάστανο, κατασκευές από φυσικά υλικά και ψήσιμο κάστανων συμπλήρωναν το σκηνικό για έκτη συνεχή χρονιά. Όλοι γεύτηκαν το χαρακτηριστικό αυτό προϊόν του τόπου, που αποτελεί πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους και φυσικά διασκέδασαν με την ψυχή τους. Η γιορτή διοργανώθηκε από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, τους συλλόγους και τους κατοίκους του Παλαιού και του Νέου Παντελεήμονα, που για μια ακόμη χρονιά ήταν άψογοι οικοδεσπότες. Και του χρόνου!