Κριός

Μπορεί μέσα από την ποικιλομορφία να παίρνετε ευχαρίστηση ωστόσο αυτή την στιγμή δεν φαίνεται να είναι αρκετή. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας σήμερα και το δρόμο προς τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην ζωή σας ώστε να νιώσετε ζωντανή/ός. . .

 

Ταύρος

Πολλά μηνύματα έρχονται από εξωτερικές κατευθύνσεις αλλά και από μέσα σας σήμερα με το πάντρεμα της Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Άνθρωποι είναι κοντά σας και μπορούν να σταθούν υποστηρικτικά, αν το θελήσετε. . .

 

Δίδυμοι

Ιδέες μπορούν να έρθουν σήμερα σχετικά με επαγγελματικά θέματα, συνεργασίες και οτιδήποτε αφορά τον τομέα “καριέρα” στην ζωή σας. Καλό θα ήταν να εστιάσετε στις γνώμες των ανθρώπων που με την δυναμική τους έχουν φέρει ήδη θετικά αποτελέσματα στην μέχρι τώρα πορεία τους . .

 

Καρκίνος

Η αλληλεγγύη και η ενσυναίσθηση είναι αξίες ανεκτίμητες ειδικά αυτή την εποχή και σήμερα σας δίνεται η δυνατότητα να μπείτε στην θέση του άλλου και να τον κατανοήσετε. Ωστόσο για να υπάρξει αποτέλεσμα χρειάζεται να μπει πλαίσιο και όριο όπου είναι απαραίτητο. . .

 

Λέων

Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε σε επαφή και να κατανοήσετε βαθύτερα σας κομμάτια. Κυρίως αυτά που για κάποιον λόγο έχετε αφήσει στην άκρη. Όπου έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας, αυτή την στιγμή σας δίνεται η ευκαιρία να αναθεωρήσετε αξίες και προτεραιότητες. . .

 

Παρθένος

Το πάντρεμα της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σήμερα σας δίνει την ευκαιρία να εστιάστε σε ότι σας δίνει χαρά και ικανοποίηση. Είτε μέσω προσωπικών σχέσεων είτε μέσω συνεργασιών, σήμερα χρειάζεται να κρατήσετε την ενέργεια σας για εσάς τις ίδιες/τους ίδιους και να μην σπαταληθείτε. . .

 

Ζυγός

Νιώθετε από καιρό πως η αλλαγή είναι μέρος της διαδικασίας για την βελτίωση της καθημερινής σας ζωής και εργασίας. Σήμερα το πάντρεμα της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σας παρακινεί να μετακινήσετε ακόμη και βουνά προς τον στόχο που επιθυμείτε. . .

 

Σκορπιός

Το πάντρεμα της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να θολώσει λίγο τα νερά ωστόσο είναι σε ευνοϊκή θέση για το ζώδιο σας. Μέσα από την άυλη πραγματικότητα και την διαίσθηση σας μπορείτε να εκτιμήσετε σωστά τις περιστάσεις και να αξιολογήσετε αν πραγματικά κάτι κάνει για εσάς ή όχι στο σήμερα της ζωής σας. . .

 

Τοξότης

Η διαίσθηση σας πάντα είναι συνοδηγός στο ταξίδι της ζωής σας ωστόσο σήμερα το πάντρεμα της Σελήνης με τον Ποσειδώνα εντείνει αυτή την δυναμική. Μπορείτε πιο εύκολα να κατανοήσετε το νόημα πίσω από τις λέξεις και με ευελιξία να κινηθείτε κατά περίπτωση. . .

 

Αιγόκερως

Η ικανότητα σας να ηγηθείτε ακόμη και σε μια απλή συζήτηση είναι γεγονός και το γνωρίζουν οι άνθρωποι που είναι γύρω σας. Η εκτίμηση είναι σημαντική αλλά η αγάπη και ο σεβασμός είναι πιο δυνατές αξίες. Σήμερα μπορείτε, αν το θέλετε, να κατανοήσετε την διαφορά. . .

 

Υδροχόος

Σήμερα αφουγκράζεστε την στιγμή και προσπαθείτε να μπείτε στην θέση του άλλου ώστε να κατανοήσετε τις ανάγκες του. Ανεξάρτητα ποια είναι η δική σας γνώμη και οι λύσεις που προτείνετε, ακούστε τι έχει ο άλλος μέσα στην καρδιά του χωρίς να γίνετε επικριτική/ός. . .

 

Ιχθύες

Σήμερα το πάντρεμα της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, σας απογειώνει σε πολλά επίπεδα στο σήμερα της ζωής σας. Είναι ευνοϊκή ημέρα να ασχοληθείτε με ότι σας γεμίζει ενέργεια και σας δίνει την αίσθηση ελευθερίας. . .

 

 

 

 

Πηγή: astroguide.gr