Σε γόνιμο και εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Ένωσης Γονεών του Δήμου Κατερίνης από την πρόεδρο κ. Σατραζέμη Μαρία και την γεν.γραμματέα κ. Καραγιαννίδου Κική με τους σχολικούς συμβούλους της Πρωτοβάθμιας Δ/νσης Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας, την κ. Βαϊραμίδου Σύρμω, τον κ. Γραίκο Νίκο και τον κ.Δαραή Κων/νο στα γραφεία της Δ/νσης. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την σωστή λειτουργία των σχολείων, το ρόλο των συλλόγων γονέων στο σχολείο, οι δραστηριότητες των συλλόγων καθώς και εκπαιδευτικά θέματα.
Κατόπιν έγινε ενημέρωση από τον διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ν.Πιερίας κ. Νίκο Κραγιόπουλο τόσο για την οριοθέτηση των σχολείων της διεύθυνσης όσο και για την καλύτερη λειτουργία του ωρολογίου προγράμματος για την εκμάθηση της κολύμβησης σε παιδιά του Δημοτικού και για τα νέα σχολεία.
Η συνάντηση έληξε με θετικά αποτελέσματα και διαβεβαιώθηκε η απόλυτη συνεργασία και η πλήρης διάθεση για συνεννόηση των στελεχών της εκπαίδευσης με τους γονείς.