Με τον βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Κουκοδήμο συναντήθηκε η νέα διοίκηση της ΝΟΔΕ την προηγούμενη εβδομάδα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή.

Ο κ. Κουκοδήμος ευχήθηκε καλή αρχή και καλή δύναμη στο νεοεκλεγέντα  Πρόεδρο κ. Ιωάννη Κουρινιώτη και σε όλο το συμβούλιο που έδωσε το παρόν στη συνάντηση.

Στη συνέχεια διεξήχθη μια εποικοδομητική συζήτηση και από τις δυο πλευρές, με ιδιαίτερη αναφορά στις εξελίξεις του τόπου και τα καταστροφικά αποτελέσματα της διακυβέρνησης Σύριζα-Ανέλ.
Ο  Βουλευτής από την πλευρά του εξέφρασε την αμέριστη στήριξη και την εμπιστοσύνη προς τη νέα διοίκηση , και αυτή με τη σειρά της εγκαινίασε ένα δίαυλο επικοινωνίας, ο οποίος θα παραμείνει ανοικτός ,με σκοπό την αντιμετώπιση των προβλημάτων που ταλανίζουν τον τόπο.

Η Νέα Δημοκρατία έχει χρέος να σταθεί όρθια απέναντι στον λαϊκισμό και την ανευθυνότητα του κ. Τσίπρα, ωσότου ο λαός την οδηγήσει και πάλι στην εξουσία ,και αυτή με τη σειρά της την χώρα εκεί που πρέπει και εκεί που της αρμόζει.