ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΛΟΠΗΣ

Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής 21 Ιουλίου στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι νωρίτερα την ίδια μέρα αφαίρεσε από πεζή γυναίκα το πορτοφόλι της που περιείχε χρηματικό ποσό.

Το πορτοφόλι με το περιεχόμενό του αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.
Εξάλλου, το πρωί της ίδιας μέρας, συνελήφθη στην Πιερία από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, μία 39χρονη ημεδαπή, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Τέλος, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Κατερίνης κατάφεραν να εξιχνιάσουν κλοπή σε οικία. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 20χρονου ημεδαπού.  Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο προαναφερόμενος τον Οκτώβριο του 2012 διέρρηξε οικία σε περιοχή της Πιερίας και αφαίρεσε χρηματικό ποσό και κοσμήματα.