ΣΤΟ MUSIC DIRECTION – 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΩΝ

ΞΕΦΡΕΝΟΣ ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

 

Σε ρυθμούς Locomondo, ενός από τα πιο γνωστά και αγαπητά συγκροτήματα στην Ελλάδα, κινήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιουλίου η Παραλία Κατερίνης. Γι’ αυτό φρόντισε το Music Direction – 4ο Φεστιβάλ Μουσών, το οποίο άνοιξε τη σκηνή του στα μέλη των Locomondo, που εδώ και 13 χρόνια μεταδίδουν την “τρέλα” τους σε κάθε συναυλία τους.
Με γνωστές επιτυχίες, όπως “Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα”, “Το μαγικό χαλί”, “Goal”, “Το γαμήλιο πάρτυ”, “Οδύσσεια” κ.α., οι Locomondo ξεσήκωσαν το κοινό σε ένα ατελείωτο πάρτυ, σε ξέφρενους χορευτικούς ρυθμούς rap, ska, reggae, hip-hop, που κανείς δεν ήθελε να τελειώσει.
Χορός, τραγούδι και απίθανη διασκέδαση, αυτό δηλαδή που οι Locomondo εγγυώνται σε κάθε τους εμφάνιση μετατρέποντας τις συναυλίες τους σε γιορτή με πρωταγωνιστή τον κόσμο…
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για ο,τιδήποτε αφορά στο Φεστιβάλ (συναυλίες, προπώληση εισιτηρίων κ.τ.λ.) από την επίσημη ιστοσελίδα (www.festivalmouson.gr), στο facebook (FestivalMouson Mouson & Festival Mouson), στα τηλέφωνα 23513/02955 & 6982375192 (what’s up) και στο ζητώντας στοιχεία που τους ενδιαφέρουν  στο e-mail: [email protected].