Κριός

Λίγο πριν ο Ήλιος αλλάξει ζώδιο, η Σελήνη στον Αιγόκερω, σας βοηθά να εστιάσετε την ενέργεια σας σε ζητήματα πολύ σημαντικά, όπως η εργασία σας. Η σωστή εκτίμηση σήμερα γίνεται μέσω της αντικειμενικής ματιάς και ότι μπορεί να σας προχωρήσει ένα βήμα πιο μπροστά, ανεξάρτητα τις προκλήσεις ή τις καθυστερήσεις που ενδέχεται να υπάρξουν στην πορεία. . .

 

Ταύρος

Η αυθεντικότητα είναι το κύριο συστατικό της ημέρας για εσάς και χρειάζεται να προχωρήσετε το πρόγραμμα σας βάσει αυτού του χαρακτηριστικού. Ο,τιδήποτε μπορεί να αναζωπυρώσει την ελπίδα και σας οδηγεί πιο κοντά στο όραμα σας θα πρέπει να είναι καλοδεχούμενο ανεξάρτητα τις προκλήσεις ή τα εμπόδια. . .

 

Δίδυμοι

Σήμερα είναι καλή ημέρα να δείτε σφαιρικά τα πράγματα και να κάνετε αναθεωρήσεις όπου είναι απαραίτητο. Οι δράσεις σας θα πρέπει να καθρεφτίζουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και χρειάζεται ένα ξεσκόνισμα σχετικά με το τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε για εσάς. Η δυναμική της ημέρας σας βοηθά να καθορίσετε στόχους. . .

 

Καρκίνος

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας, σας φέρνει απέναντι σε καταστάσεις οι οποίες ανεξάρτητα τον λόγο, χρειάζονται αναθεώρηση ή αναπροσαρμογή, για να είναι αποτελεσματικές στο άμεσο μέλλον. Παρακολουθήστε τις εξελίξεις και αναλογιστείτε τι είναι αυτό που χρειάζεται αλλαγή ώστε να έρθετε πιο κοντά με τις πραγματικές σας επιθυμίες. . .

 

Λέων

Σήμερα η Σελήνη στον Αιγόκερω και λίγο πριν ο Ήλιος αλλάξει ζώδιο σας βοηθούν να εστιάσετε σε εργασιακά θέματα και ζητήματα που αφορούν γενικότερα την καθημερινότητά σας. Το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό είναι πολύ βοηθητικό αν επιθυμήσετε να κάνετε αλλαγές απαραίτητες ώστε να “χωρέσετε” τα θέλω σας στην πραγματικότητα της ζωής σας. . .

 

Παρθένος

Σήμερα η Σελήνη στον Αιγόκερω σας βοηθά να βγείτε στην αρένα και να ξεχωρίσετε με τις ικανότητές σας από το πλήθος. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται, ανεξάρτητα τις προκλήσεις ή οτιδήποτε μπορεί να σας δημιουργεί ανασφάλεια ή φόβο. Η ημέρα είναι πολύ ευεργετική για οτιδήποτε έχει επεκτατικό χαρακτήρα. . .

 

Ζυγός

Ανεξάρτητα τις ευαισθησίες σας και τις προκλήσεις που έρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον, σήμερα, η Σελήνη στον Αιγόκερω, σας δυναμώνει και σας δίνει την εύνοια να διεκδικήσετε τα θέλω και κυρίως ότι αξίζετε. Προσοχή χρειάζεται σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα. Σε αυτόν τον τομέα καλό θα ήταν να είστε περισσότερο διαλλακτική/ός. . .

 

Σκορπιός

Μπορεί οι πρακτικές λύσεις που προσφέρουν απλόχερα η Σελήνη στον Αιγόκερω και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό να μην φαίνονται εξαρχής αλλά θα ξεδιπλωθούν σιγά σιγά κατά την διάρκεια της ημέρας. Η υπομονή σε συνδυασμό με την πίστη και την σκληρή δουλειά υπόσχονται αύξηση της παραγωγικότητας σήμερα. . .

 

Τοξότης

Οικονομικά θέματα είναι στο προσκήνιο αυτή την στιγμή και η Σελήνη στον Αιγόκερω σας βοηθά να οριοθετήσετε με επιτυχία όχι μόνο τον χώρο σας αλλά και να βρείτε παραγωγικές λύσεις σε αυτόν τον τομέα. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι η σπατάλη σε όλους τους τομείς σήμερα. . .

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα ανεβάζει τους παλμούς και σας δίνει την δυνατότητα να στοχεύσετε περισσότερο αποτελεσματικά σε όνειρα και επιθυμίες. Οτιδήποτε σχετίζεται με την προβολή σας σήμερα ευνοείται αρκεί να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες μιας και ο Ερμής με τον Άρη είναι ακόμη ανάδρομοι. . .

 

Υδροχόος

Σήμερα χρειάζεται να ακολουθήσετε την ροή χωρίς να πιεστείτε να κάνετε πράγματα μεγαλύτερα από τις δυνάμεις σας. Καλή ημέρα για ξεκούραση κυρίως σε νοητικό επίπεδο. Ασχοληθείτε με ότι σας έλκει εκείνο να του δώσετε σημασία. . .

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα σας ωθεί να ασχοληθείτε με ζητήματα που σχετίζονται με άλλους ανθρώπους ή ομάδες. Καλή ημέρα να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να συνδεθείτε με ότι μπορεί να σας προχωρήσετε ένα βήμα πιο πέρα μέσω της συνεργασίας. . .

 

 

 

 

Πηγή: astroguide.gr