ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ, ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

Για ένα τετραήμερο η καρδιά της Ελληνικής Κτηνοτροφίας και Πτηνοτροφίας χτυπούσε στην Θεσσαλονίκη. Η 10η ΖΩΟΤΕΧΝΙΑ, που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 2-5 Φεβρουαρίου 2017, απέδειξε ότι παρόλη την υφιστάμενη σκληρή και αδυσώπητη κρίση συνεχίζει να παρουσιάζει μια τεράστια δυναμική και ανάλογη προοπτική βελτίωσης, αρκεί βεβαίως αυτό να το καταλάβουν και το υποστηρίξουν ανάλογα και γενναία και οι κυβερνώντες που περί άλλων τυρβάζουν.

GEOHELLAS, Μικροοργανισμοί ΕΜ, ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, ενώ την Έκθεση επισκέφτηκαν εκτός των γνωστών μεγαλόσχημων, εκπρόσωποι της ΕΝΑ Χαλκιδικής, ο Πρόεδρός της Παύλος Γιαλαγκολίδης, ο εκπρόσωπος και επικεφαλής του Πανελλαδικού Χρήστος Γκόντιας, ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Σπύρος Μάμαλης.

Το στίγμα της Έκθεσης και των Εκθέσεων που ακολουθούν το 2017 δεν παρέλειψε να δώσει και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ Κυριάκος Ποζρικίδης αναφερόμενος στην ΔΕΤΡΟΠΟ-ΟΙΝΟΣ αλλά και την FRESKON που έπονται.

Αξιοθαύμαστα τα 6ο Σαλόνι Αλόγων αλλά και το τεράστιο περίπτερο με τα κάθε λογής pet που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των ζωόφιλων. Οι καλές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν συνέβαλαν δίχως άλλο στην υψηλή επισκεψιμότητα της Έκθεσης, καθώς την επισκέφθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες κτηνοτρόφοι, πτηνοτρόφοι και αγρότες αλλά και αυτοί που αγαπούν και ασχολούνται με τα ζώα. Εκθέτες και επισκέπτες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την 11η ZOOTECHNIA για το 2019!

Περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε σε ειδικό αφιέρωμα στην εκπομπή ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ της Εγνατία Τηλεόρασης Κεντρικής Μακεδονίας (egnatia.tv) το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, στις 16.00.

Γιάννης Τσιμπονίδης