Ο ΗΛ. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΛΟΙΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΥΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

 

Πολιτική ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής 12 Μαρτίου ο βουλευτής και εκπρόσωπος τύπου της “Χρυσής Αυγής” Ηλίας Κασιδιάρης. Ο βουλευτής παρουσίασε στους συγκεντρωμένους, που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα, τις θέσεις του κόμματος, καθώς και το βιβλίο του “Το ημερολόγιο της φυλακής”, υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου του και συνομίλησε με τα στελέχη του κόμματος.

Η παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη στην Κατερίνη, αλλά και η προαναγγελία της πολιτικής εκδήλωσης της “Χρυσής Αυγής” είχε προκαλέσει τις ημέρες που προηγήθηκαν έντονη αντιπαράθεση και καταγγελίες από κόμματα, φορείς και συλλόγους για την παραχώρηση της αίθουσας από την πλευρά του Δήμου Κατερίνης.

Επίσης, έντονη ήταν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εκδήλωση, η παρουσία της Αστυνομίας, αλλά και τριών διμοιριών των ΜΑΤ στην πόλη, ενώ σε μεγάλο μέρος του κέντρου της Κατερίνης δεν επιτρεπόταν η διέλευση οχημάτων υπό το φόβο επεισοδίων.

Μάλιστα, στην Πλ. Ελευθερίας πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση δεκάδων ατόμων από την Κατερίνη και τη Θεσσαλονίκη, που στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στον κεντρικό πεζόδρομο και σε δρόμους της πόλης επιχειρώντας να προσεγγίσουν το Πνευματικό Κέντρο, κάτι ωστόσο που δεν κατέστη δυνατό λόγω της ισχυρής αστυνομικής παρουσίας.