Το κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο της Βόρειας Ελλάδας αγκαλιάζει όλη την Ελλάδα και απέκτησε ένα ακόμη αδελφάκι στην Κατερίνη
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
To Metropolis 95,5 αγκαλιάζει όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Το κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο έχει ένα ακόμη αδελφάκι: Το Metropolis Πιερίας 106,7. Η πανηγυρική «πρώτη» έγινε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του νέου ραδιοφώνου, στο κέντρο της Κατερίνης (Μεγάλου Αλεξάνδρου 9).
Τα εγκαίνια αποδείχθηκαν ξεχωριστό γεγονός για την Κατερίνη. Από το Metropolis 95,5 ήταν εκεί ο ιδιοκτήτης του ομίλου Metromedia Παύλος Ανδρώνης, o διευθυντής Γιώργος Μπούζος, ο Κυριάκος Θωμαΐδης, ο Κωστής Ραπτόπουλος και ο Νίκος Κουλιανός.
Από το Metropolis Πιερίας 106,7 ο Παναγιώτης και ο Δημήτρης Κεραηλίδης, μαζί με όλα τα παιδιά του σταθμού, σήμαναν την έναρξη της νέας προσπάθειας παρόντων πολλών προσωπικοτήτων του νομού.
Παρόντες ήταν επίσης ο ολυμπιονίκης και βουλευτής Κώστας Κουκοδήμος, ο Σταύρος Διαμαντόπουλος και ο Νίκος Καλαμπάκας, παλιές δόξες του πιερικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο, ο Γιώργος Καμπερίδης, σχεδόν όλοι οι αθλητικοί συντάκτες του Νομού Πιερίας και πολλοί αθλητές, πρώην ή εν ενεργεία. Ακόμη, γίγαντες του επιχειρείν του τόπου, όπως ο Μάκης Αμβροσιάδης, ο Βασίλης Λάμπρου, με τη σύζυγό του, πρόεδρο των ξενοδόχων της Πιερίας, Ευαγγελία Ξυπτερά και η εκδότρια της εφημερίδας «Ενημέρωση», Σμαρώ Γιαννούλη.