ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ-ΤΣΑΡΟΥΧΑ

 

Τον ανακαινισμένο χώρο του Ξενώνα «Θάλεια» στο Παλαιό Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης εγκαινίασε την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017 η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά. Στα εγκαίνια της δομής του Ψυχιατρικού Τομέα, τα οποία τέλεσε ο Μητροπολίτης Κίτρους κ. Γεώργιος, παραβρέθηκαν βουλευτές, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, εργαζόμενοι κ.α.
Η Υφυπουργός επισκέφτηκε επίσης τις εγκαταστάσεις του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, όπου ξεναγήθηκε από τον διοικητή Ανέστη Μυστρίδη, συνομίλησε με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό και απηύθυνε χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους.

Ειδικότερα, η κα Κόλλια-Τσαρουχά δήλωσε:
«Η αντιμετώπιση των ζητημάτων που αφορούν συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη δείχνει το επίπεδο ενός τόπου, και τα σημερινά εγκαίνια αναδεικνύουν και αποδεικνύουν το ευαισθησία και το ζήλο των ανθρώπων της Κατερίνης. Η κυβέρνηση εργάζεται σθεναρά για να δικαιώσει τις θυσίες των Ελλήνων, και στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας κεντρική προτεραιότητα είναι η ενίσχυση του τομέα της Υγείας. Τα συγχαρητήριά μου πηγαίνουν προς τους ανθρώπους που παραδίδουν καθημερινά εξαιρετικό έργο σ’ αυτόν τον τομέα».