ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ  & ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017 η πρώτη Έκθεση Έργων Ρομποτικής με θέμα «Η Ρομποτική ως εργαλείο μάθησης». Με διοργανωτή το 5ο ΓΕΛ Κατερίνης, η έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 3 έως τις 5 Μαΐου 2017 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου & 5ου ΓΕΛ.  Η έκθεση εντασσόταν στο πλαίσιο Σχολικών Δραστηριοτήτων και ήταν εγκεκριμένο Πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας, με υπεύθυνη την  καθηγήτρια πληροφορικής του 5ου ΓΕΛ κ. Παπακώστα Αικατερίνη. Στην έκθεση συμμετείχαν μαθητές του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης, του ΓΕΛ Κονταριώτισσας, του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης, του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης και των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων «Πλάτων».
Η χρονοβόρα, επίμονη  και ομαδική δουλειά των παιδιών, που αφιέρωσαν ώρες από τον ελεύθερο χρόνο τους για δοκιμές, απέδωσε στη δημιουργική παραγωγή των έργων που παρουσιάστηκαν στην έκθεση.
Ευχαριστούμε τις Διευθύνσεις των σχολείων που συμμετείχαν και τους υπεύθυνους καθηγητές – προπονητές των ομάδων.  Τα Συγχαρητήρια όμως ανήκουν κυρίως στους μαθητές και στις μαθήτριες που προσπάθησαν και τα κατάφεραν!!!