Αναγνωρίζοντας την τεράστια πλέον ανάγκη υποστήριξης συνανθρώπων μας που πλήττονται σκληρά από την ανεργία και τη φτώχεια, απευθύνω πρόσκληση αλληλεγγύης για τη στήριξη των οικονομικά αδύναμων οικογενειών της Κοινότητάς μας για παροχή βοήθειας, ελπίζοντας ο καθένας να συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του.

Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή αγάπης και θαλπωρής. Στο πνεύμα αυτό, αλλά και με την ελπίδα να δώσουμε όλοι ένα χαμόγελο στα παιδιά και τους αναξιοπαθούντες και αντιλαμβανόμενοι τη δύσκολη κοινωνική συγκυρία στην οποία βρίσκεται η χώρα μας, καλώ όλους να συνεισφέρουμε δωρίζοντας αποκλειστικά και μόνο τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, αλλά κυρίως διαδίδοντας την προσπάθεια με κάθε μέσο, ώστε να βοηθήσουμε και αυτά τα Χριστούγεννα τις οικογένειες και τα παιδιά αυτών να χαμογελάσουν.

Η συγκεκριμένη δράση θα πραγματοποιείται από αύριο Δευτέρα 14/12 έως Πέμπτη 17/12 στο γραφείο μου (1ος όροφος του Κοινοτικού καταστήματος Περίστασης) κατά τις ώρες 10.30π.μ. έως 12.30π.μ.

Όσοι ενδιαφέρονται να δωρίσουν ευπαθή προϊόντα (φρούτα, λαχανικά, κρεατικά κ.ά.), παρακαλώ πολύ να τα προσφέρουν αποκλειστικά και μόνο την Πέμπτη, καθώς είναι η τελευταία ημέρα αυτής της δράσης, κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί και η διανομή των προϊόντων.

Παρακαλώ όσους συμμετέχουν να τηρούν απαραιτήτως όλα τα μέτρα ασφαλείας σχετικά με την προστασία της δημόσιας υγείας.

(Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στα τηλέφωνα: 6906491832 & 6906491835).

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γιώργος Χελιδονόπουλος

Πρόεδρος Κοινότητας Περίστασης