ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΣΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΜ, ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ & ΤΟΝ ΟΠΠΑΠ – ΑΝΤΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 20:00 στο Ανοιχτό Θέατρο του Δημοτικού Πάρκου Κατερίνης. Αντί εισιτηρίου θα προσφερθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Η εκδήλωση με τίτλο «… γιατί πείνασα και μου δώσατε να φάω…» (κατά Ματθαίον 25:35) διοργανώνεται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης, την Εστία Πιερίδων Μουσών, το Δήμο Κατερίνης και τον ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν η Χορωδία της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης και η Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου «Ιωάννης Σακελλαρίδης». Τραγουδούν οι: Ζωή Ανδρικοπούλου, Μαρία Δραγασιά, Αλέξανδρος Καλλιφατίδης, Κωνσταντίνος Καψάλης, Αθανάσιος Μπατάλας, Δημήτρης Παρθενίδης, Παναγιώτης Τουρνάς, Μαρίκα Φωτοπούλου, Γιάννης Χαρίσης και Δημήτριος Χωνός. Στα αναγνώσματα ο Γιώργος Χ. Χανδόλιας και στη διεύθυνση ο Ευθύμιος Μαυρίδης.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης λειτουργεί από το 2012 και προσφέρει σταθερά και συστηματικά σε εβδομαδιαία βάση δωρεάν τρόφιμα, ρούχα και είδη προσωπικής υγιεινής σε 170 άπορες οικογένειες της Κατερίνης. Κύριο μέλημά του είναι να κρατήσει ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης στους πάνω από 350 ενήλικες συμπολίτες μας και 400 παιδιά που υποστηρίζεται από τη δράση του. Υπάρχει ανάγκη από: ελαιόλαδο, σπορέλαιο, γάλα εβαπορέ, ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, αλεύρι, ζάχαρη.

Ο αριθμός λογαριασμού του Κοινωνικού Παντοπωλείου, για όποιον επιθυμεί να ενισχύσει τη δράση του είναι: GR27 094 001 0000 301 000 2522 702 Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας.

Διεύθυνση: Νικομηδείας 31 και Κουντουριώτου γωνία, Κατερίνη

Επικοινωνία: [email protected]