ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ & ΟΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Πιερίας παρουσία πλήθους μελών και φίλων του.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης, ενώ ακολούθησαν οι εργασίες της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου, η οποία ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε καθώς τα περισσότερα μέλη αναχώρησαν προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για τη Μακεδονία.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ Μπέττυ Σκούφα και Χάρης Τζαμακλής, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο εκπρόσωπος του βουλευτή Πιερίας της ΝΔ Κώστα Κουκοδήμου, ο αστυνομικός διευθυντής Πιερίας Γεώργιος Τζήμας, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης Ευάγγελος Φαλάρας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης Ασημίνα Στρίμπα, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας Δημήτρης Φώτης, ο επίτιμος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Ελλάδας Χρήστος Φωτόπουλος, ο πρόεδρος της Σχολής Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης Κων/νος Κορομπίλης, ο προεδρος της νεοϊδρυθείσας Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας Βασίλειος Μαυρίδης κ.α.
Η ετήσια Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί το ερχόμενο Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 από τις 11:00 έως τις 15:00 και πάλι στον 1ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου (Εκάβη). Θα ακολουθήσουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη μελών Δ.Σ και αντιπροσώπων στην Π.Ο.Α.Σ.Α.