ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ  & ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Τα Γραφεία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το Νομό Πιερίας επισκέφτηκαν μέλη της οργανωτικής επιτροπής της Διεθνούς Νεανικής Συνάντησης Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλητισμού «ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ», που διοργανώνεται κάθε Σεπτέμβρη στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου.

Την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας εκπροσώπησαν ο Αντώνης Αθανασιάδης, Προϊστάμενος Διοικητικών Θεμάτων και η Μυράντα Παππά, Υπεύθυνη του Γραφείου Καινοτόμων Δράσεων. Παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Αθανάσιος Μπίντας και τα μέλη των «ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΕΝ ΔΙΩ» Αριστείδης Αγγέλου και Αντώνης Ράλλης.

Η επιτροπή, αφού  ευχαρίστησε την βουλεύτρια Μπέττυ Σκούφα και τον βουλευτή  Χαρίλαο Τζαμακλή για την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή τους στα «ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ», τους απένειμε αναμνηστικό της διοργάνωσης. 

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα της Διεθνούς Νεανικής Συνάντησης Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλητισμού και τρόποι επίλυσης προβλημάτων που ανακύπτουν κατά τη διεξαγωγή της.

Οι βουλευτές συνεχάρησαν την Οργανωτική Επιτροπή και υποσχέθηκαν να συνεχίσουν  να στηρίζουν τη διοργάνωση παντοιοτρόπως, ακόμα και με προσωπική τους παρέμβαση.