ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ. ΥΨΟΥΣ 3 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

ΖΗΤΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΩΝ, ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ

Ο Κατερινιώτης επιχειρηματίας – έμπορος, που δικαιώθηκε πριν λίγες μέρες, μετά από πολυετείς δικαστικούς αγώνες, από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, το οποίο του διέγραψε οφειλή 3 εκατ. περίπου ευρώ, πέρασε στην αντεπίθεση κατά του Ελληνικού Δημοσίου, το οποίο κυριολεκτικά τον «κατέστρεψε» και του «διέλυσε» ό,τι είχε και δεν είχε.
Από το δικηγορικό γραφείο Παπανικολάου της Κατερίνης, που χειρίστηκε την πιο πάνω υπόθεση, κατατέθηκε στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης αίτημα για να ξαναγίνουν οι ποινικές δίκες, από τις οποίες είχε καταδικαστεί σε πολυετείς ποινές φυλάκισης, με αποτέλεσμα να καταστεί μετανάστης.
Επίσης με αίτησή του ζήτησε από την Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Παράνομων Εσόδων του Υπουργείο Οικονομικών να τον διαγράψει από τη λίστα των «μεγαλοοφειλετών», η οποία κατά καιρούς «κρεμιέται» στα μανταλάκια των περιπτέρων. Επιπλέον, με αίτησή του ζήτησε από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ανακαλέσει την διάταξη με την οποία του κατασχέθηκε το σπίτι του και όλη η πατρική του περιουσία, αφού το Δημόσιο «μπλόκαρε» την περιουσία του στο Υποθηκοφυλακείο Κατερίνης.