Ένταση επικράτησε στον χώρο των αφίξεων του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος κατά την επιστροφή του τραγουδιστή Βαλάντη από τον Άγιο Δομίνικο. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα στο αεροδρόμιο βρέθηκε πλήθος εκπροσώπων ψυχαγωγικών εκπομπών για να καλύψει την επιστροφή του τραγουδιστή που πήρε “πόδι” από το Survivor.

Μόλις εμφανίστηκε ο Βαλάντης, φωτογράφοι και εικονολήπτες στριμώχτηκαν για να εξασφαλίσουν μια εικόνα του. Ένας νεαρός που αποκαλείται Αρτ και εργάζεται ως ρεπόρτερ στην εκπομπή “Τι Λες Τώρα” του τηλεοπτικού σταθμού Mega, άρχισε να φωνάζει παθιασμένα το όνομα του καλλιτέχνη και να συμπεριφέρεται με υστερία. Κρατούσε έναν λευκό πίνακα, ο οποίος έγραφε “Βαλάντη άστο” και φορούσε στο κεφάλι μία κόκκινη κορδέλα. Το σκηνικό μεταδιδόταν ζωντανά στον τηλεοπτικό αέρα.

Η στάση του νεαρού ρεπόρτερ προκάλεσε τον εκνευρισμό ενός εκ των εικονοληπτών. Ο εικονολήπτης έριξε τον πίνακα στο έδαφος και απώθησε τον νεαρό, θέτοντάς τον εκτός πλάνου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής ταράχτηκε. Έδειχνε να μην πιστεύει ότι η συμπεριφορά του Αρτ προκάλεσε τέτοια αντίδραση.

Δείτε όσα συνέβησαν εδώ

Πηγή:thestival.gr