Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται η Κατερίνα Κωνσταντινοπούλου, η οποία κατέκτησε τον τίτλο της Μις Ελληνική Ομορφιά 2022. Η καλλονή από την Ημαθία, με το γοητευτικό πρόσωπο και το αψεγάδιαστο κορμί, συμμετείχε με επιτυχία στον διαγωνισμό που διοργανώθηκε στον Άλιμο της Αττικής. Άστραψε ο φαντασμαγορικός χώρος του καλοκαιρινού Club «Bolivar» από την άρτια και φαντασμαγορική εκδήλωση και φυσικά την ομορφιά των καλλονών που συναγωνίστηκαν στον πιο διάσημο διαγωνισμό Ελληνικών Καλλιστείων!
Οι όμορφες γοργόνες πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις στον παραθαλάσσιο χώρο του πιο διάσημου Club της παραλιακής, παρουσία μάλιστα του ασύγκριτου στον χώρο της φωτογραφίας, Γιάννη Γκογκόπουλο, αλλά και πλήθος επώνυμων της Ελληνικής Show Biz.

Η 21χρονη Βεροιώτισσα κέρδισε επάξια τον τίτλο της πιο όμορφης γυναίκας και έκανε περήφανη την οικογένειά της. Η Κατερίνα Κωνσταντοπούλου είναι φοιτήτρια ειδικής αγωγής στο ΠΑΜΑΚ. Είναι κόρη του γνωστού συνδικαλιστή του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Βέροιας και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Βασίλη Κωνσταντινόπουλου.