Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, επιστρέφει δυναμικά φέτος και η Εμποροβιοτεχνική έκθεση Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας, που διοργανώνει το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα και τον Δήμο Κατερίνης. Η φετινή διοργάνωση θα γίνει  από τις 23 έως τις 28   Σεπτεμβρίου 2022 και ήδη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τους επαγγελματίες της Πιερίας και όχι  μόνο να συμμετάσχουν, ενώ έχει καλυφθεί ήδη το 75% των χώρων της έκθεσης.

«Μετά από δύο χρόνια δίνουν δυναμικά το παρόν, ενώ έχουν δηλώσει συμμετοχή αι πολλοί νέοι επιχειρηματίες. Αντιλαμβάνεστε  τη δίψα του επιχειρηματία ναμπορέσει και πλέον να προβάλει την επαγγελματική του  δραστηριότητα, μέσω της έκεθσης», τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, επισημαίνοντας πως η επιχειρηματικό κοινότητα έχει ανάγκη αυτή τη διοργάνωση, κάτι που φαίνεται από το αυξημένο ενδιαφέρον για συμμετοχή.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου τόνισε πως η ΕΒΕΠ Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας είναι ένα μεγάλο γεγονός για τον επιχειρίν και ξεφεύγει από τα στενά όρια της Πιερίας.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος ανακοίνωσε πως ο Δήμος έλαβε το «πράσινο φως» για να καταθέσει προμελέτη για την κατασκευή στεγασμένου χώρου στο σημείο όπου γίνεται η ΕΒΕΠ.

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη τύπου:

http://