Σε ένα νέο χώρο μεταφέρθηκε το Κοινωνικό Κατάστημα ένδυσης της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος  «ο Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων». Ο νέος αυτός χώρος βρίσκεται δίπλα από το Μητροπολιτικού Μέγαρο, επί της οδού Μητροπολίτου Βαρνάβα.

Από το κοινωνικό κατάστημα, το οποίο λειτουργεί από το 2011, έχουν εξυπηρετηθεί χιλιάδες συνάνθρωποί μας όλα αυτά τα χρόνια, ενώ έχουν ντυθεί ακόμη και νύφες γυναίκες, που ήθελαν να τελέσουν το ιερό μυστήριο του γάμου, αλλά αδυνατούσαν να ανταπεξέλθουν στο οικονομικό κόστος που απαιτείται για ένα νυφικό.

Να σημειωθεί πως τα ρούχα είναι σε άριστη κατάσταση, ενώ στο χώρο προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά πάνω από 50 κυρίες κάθε ηλικίας.

Παρουσία αρχών του τόπου, ο Μητροπολίτης Γεώργιος παρουσίασε το νέο κατάστημα, στο οποίο μπορούν να βρουν συνάνθρωποί μας,  που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, διάφορα είδη ένδυσης.  Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι Βουλευτές Φώντας Μπαραλιάκος, Σάββας Χιονίδης και Μπέττυ Σκούφα, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου. οι Δήμαρχοι Δίου Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος και Πύδνας Κολινδρού Ανέστης Μανώλας, ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης και ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γιώργος Κουκουσέλας.

Δείτε βίντεο με την παρουσίαση του νέου κοινωνικού καταστήματος της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.