Το Σάββατο 16 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το δεύτερο κατά σειρά επίσημο τουρνουά beach volley για αγόρια και κορίτσια Κ17 και Κ19, υπό την αιγίδα της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας με συνδιοργανωτή τον Αίολο Κατερίνης.

Στην διοργάνωση, που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου Ορφέας στην παραλία Κορινού, στην κατηγορία Κ17 συμμετείχαν 10 ζευγάρια κοριτσιών και 4 ζευγάρια αγοριών και στην κατηγορία Κ19 συμμετείχαν 5 ζευγάρια κοριτσιών και 5 ζευγάρια αγοριών.

Ο Αίολος Κατερίνης συμμετείχε συνολικά με 8 ζευγάρια και κατάφερε να πάρει την 1η θέση στην κατηγορία αγοριών Κ19 με τους Παπανικολάου Γιώργο και Γιαννόπουλο Θάνο, την 2η θέση στην κατηγορία αγοριών Κ19 με τους Ηλιάδη Δημήτρη και Λέκα Λούη, οι οποίοι κατέκτησαν και την 1η θέση στην κατηγορία Κ17. Στην κατηγορία Κ17 κοριτσιών τα κορίτσια του Αίολου Κατερίνης, κατέκτησαν την 3η και 4η θέση αντίστοιχα(Καλημάνη-Παπανικολάου,Φυτοπούλου-Σεϊταρίδου).

Τα προκριθέντα ζευγάρια αγοριών του Αίολου Κατερίνης, πήραν το εισιτήριο για την συμμετοχή τους στους τελικούς πανελλήνιους αγώνες, που θα διεξαχθούν για την κατηγορία Κ19 στην Κρήτη και την κατηγορία Κ17 στην Αθήνα,έχοντας αξιώσεις για ένα καλό αποτέλεσμα.

Την βράβευση και τις απονομές μεταλλίων έκανε ο Πρόεδρος της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ.Θάνος Μπαρμπαγεωργόπουλος, ο οποίος είναι πάντα δίπλα στους αθλητικούς συλλόγους αγγόγυστα και με μεγάλη προθυμία να βοηθήσει όποτε του ζητηθεί.

Την διοργάνωση τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Κατερίνης με την σύζυγό του, που με χαρά δέχτηκαν την πρόσκληση να παρακολουθήσουν αγώνες beach volley.

Από την Ε.Σ.ΠΕ.Μ. είχαμε την τιμή να συνεργαστούμε με τον υπεύθυνο για το άθλημα της πετοσφαίρισης επί άμμου, κ.Ακριτίδη Βασίλη, ο οποίος έκανε τις απονομές μεταλλίων στις κατηγορίες κοριτσιών και ήταν ο κύριος συντονιστής της διοργάνωσης.