Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Νοεμβρίου

Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της σειράς «Wednesday» αποκαλύπτοντας τον ρόλο της Κριστίνα Ρίτσι αλλά και τον Φρεντ Άρμισεν στον ρόλο του θείου Φέστερ.

Το επίσημο τρέιλερ του Netflix για την επερχόμενη κωμική σειρά τρόμου «Wednesday» αποκαλύφθηκε στο Comic Con της Νέας Υόρκης, με τον κωμικό Φρεντ Άρμισεν να αποκαλύπτεται ως ο φαλακρός και εξαιρετικά χλωμός θείος Φέστερ.

Ο Κρίστοφερ Λόιντ έπαιξε περίφημα τον ρόλο του θείου Φέστερ στις ταινίες της δεκαετίας του ’90. Φήμες ήθελαν τον Τζόνι Ντεπ στον ρόλο αλλά δεν επιβεβαιώθηκαν.

Το τρέιλερ αποκάλυψε και τον ρόλο της Κριστίνα Ρίτσι στη σειρά. Η Ρίτσι είχε υποδυθεί την Wednesday Addams στις δύο ταινίες του Barry Sonnenfeld, το 1991 “The Addams Family” και το 1993 “Addams Family Values”.

Στο «Wednesday», υποδύεται μια δασκάλα στο Nevermore Academy, όπου φοιτά η Wednesday Addams (Τζίνα Ορτέγκα).

Στην σειρά πρωταγωνιστεί η Τζίνα Ορτέγκα ως Wednesday, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και ο Λουίς Γκούζμαν γίνονται οι Μορτίτσια και Γκόμεζ Άνταμς της διάσημης οικογένειας ενώ ο Άιζακ Ορντόνεζ είναι ο αδελφός Pugsley. Η Ριτσι θα υποδυθεί την Marilyn Thornhill.

Ο Miles Millar και ο Al Gough είναι εκτελεστικοί παραγωγοί, ενώ ο Τιμ Μπάρτον σκηνοθετεί τέσσερα επεισόδια ενώ είναι και εκτελεστικός παραγωγός.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Νοεμβρίου.

 

https://youtu.be/Q73UhUTs6y0

 

 

 

Πηγή: lifo.gr