Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, ο Αίολος Κατερίνης επικράτησε επί του Αρχελάου με νίκη 3-0 σετ (25-14,25-17,25-18) στο Πρωτάθλημα Κορασίδων Κ18 κι έτσι πήρε τη δεύτερη σερί νίκη σκαρφαλώνοντας στην 4η θέση του ομίλου.

Τα κορίτσια του Παναγιώτη Στούπα μπήκαν στο παιχνίδι με πάθος, διάθεση και με σχεδόν άριστη υποδοχή και αποτελεσματικότητα στις επιθετικές ενέργειες πήραν προβάδισμα σε κάθε σετ από το ξεκίνημα έως το τέλος.

Σύνθεση Αίολος Κατερίνης (Στούπας Παναγιώτης): Σωτηρίου, Θαμνίδου, Δαούτη, Βούλγαρη, Καλημάνη, Φυτοπούλου, Μανελλάρι, Σεϊταρίδου, Κυτσύκου, Παπανικολάου, Ναβροζίδου, Στούπα, Μητσιάνη, Ζυγοπούλου.

Την ίδια ημέρα όλη η αποστολή, συνοδευόμενη από τον Προπονητή Στούπα Παναγιώτη και την Πρόεδρο του Αίολου Βαρυτιμίδου Νόπη, γιόρτασαν την όμορφη και καθαρή τους νίκη στο φιλόξενο Γυαλός Resort.

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, οι έφηβοι του Αίολου Κατερίνης συνέχισαν το σερί νικών απέναντι στην ομάδα της Κοζάνης με 3-0 σετ(25-19,25-18,25-13) στο Πρωτάθλημα Εφήβων Κ21 και βλέπουν την πρωτιά στο πρωτάθλημα να πλησιάζει.

Στο σχεδόν κατάμεστο κλειστό του Αγ.Γεωργίου με φίλους του βόλεϊ, η ομάδα του Αίολου Κατερίνης παρατάχθηκε με δυο σημαντικές απουσίες που δεν ήταν αρκετές για να χαλάσουν το σερί της ομάδας άλλα αντίθετα οι άξιοι αντικαταστάτες κάλυψαν με αποτελεσματικότητα το κενό τους.

Σύνθεση Αίολος Κατερίνης: (Στούπας Παναγιώτης): Ηλιάδης, Λέκα, Μυλωθρίδης, Γιαννόπουλος, Στούπας, Ναβροζίδης, Μαυρομάτης, Ζίκος.