Η Νατέλα, η μητέρα του Άλεξ, περιμένει όλα αυτά τα χρόνια να πάρει απαντήσεις για το τι έχει συμβεί στον γιο της.

Μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ», ανέφερε ότι «μου κάνει εντύπωση η επιμονή σας μετά από όλα αυτά τα χρόνια, που συνεχίζετε. Μερικές φορές, περνάνε δεκαετίες ώσπου να μάθει κάποιος την αλήθεια.

Θέλουμε να λύσουμε τον άσχημο γρίφο για να μείνουν λιγότερες αναπάντητες ερωτήσεις και στον κόσμο. Εγώ δεν μπορώ να το αφήσω. Εδώ μιλάμε για τη μοίρα ενός αγοριού που δυστυχώς δεν εξελίχτηκε καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Χρειάστηκαν πολλά χρόνια και μεγάλη προσπάθεια για να βγει κάτι. Είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω ό,τι μου επιφυλάσσει η μοίρα παρακάτω, γιατί πρέπει να μάθουμε τι συνέβη. Αν φτάσουμε σε κάποιο αποτέλεσμα, θα είναι λύτρωση για όλους μας. Αυτό που περιμένουμε τώρα, είναι να γίνουν κάποιες έρευνες και να εξετάσουν την πληροφορία που αναφέρατε κι εσείς στην εκπομπή.

Θέλουμε να πάρουμε μία απάντηση, όποια κι αν είναι αυτή. Η επιστήμη έχει πλέον την τελευταία λέξη σε όλη αυτή την ιστορία» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας Μανώλης Αναστασάκης στο «Τούνελ», οι Αρχές με τα νέα στοιχεία και μαρτυρίες που προσκομίστηκαν, έχουν πειστεί ότι συντρέχει σοβαρός λόγος να γίνει νέα έρευνα σε συγκεκριμένο χώρο στην Μπαρμπούτα, για να εντοπιστεί το πτώμα του παιδιού.

«Οι Αρχές φέρεται να έχουν εντοπίσει ένα συγκεκριμένο χώρο όπου θα γίνει η έρευνα. Είμαι αισιόδοξος ότι και αυτή η υπόθεση με τη δική σας συμβολή θα φτάσει στην εξιχνίασή της», ανέφερε ο κ. Αναστασάκης.

Η Αγγελική Νικολούλη κάποια στιγμή τού είπε: «Θα τα πούμε εκτός αέρα για κάτι σοβαρό που έχει έρθει, εφόσον ήδη εσείς θα έρθετε σε επαφή με τον εισαγγελέα στη Βέροια είναι και κάτι άλλο που νομίζω ότι πρέπει να ελέγξει».

Κατόπιν πρόσθεσε: «Εάν σας χτυπήσει την πόρτα η Αστυνομία, με εντολή εισαγγελέα, ανοίξτε, γιατί εν αγνοία σας έχει διαπραχθεί ένα έγκλημα στην αυλή σας. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, αλλά ξέρετε».

 

 

Πηγή:dikaiologitika.gr