«Μουσική πανδαισία» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η βραδιά που ζήσαμε χθες στη μουσική εκδήλωση ”Καλοκαιρινό Ραντεβού” που έλαβε χώρα στη Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης με την παρουσία του Περιφερειάρχη μας Απόστολου Τζιτζικώστα.
Ο τραγουδοποιός Κώστας Μυλώσης και η Χορωδία Νέων της Μέριμνας μας ταξίδεψαν σε σύγχρονα μουσικά μονοπάτια σε μία πραγματική πανδαισία ηχοχρωμάτων, οργάνων, ερμηνειών.
Θερμά συγχαρητηρια σε όλα τα στελέχη της Μέριμνας Παιδιού, στα παιδιά αλλά και στους γονείς και κηδεμόνες τους που επιμελήθηκαν τη συναυλία με αγάπη και μεράκι και κέρδισαν για ακόμη μια φορά το θαυμασμό και τα εύσημα όλων.
Πριν την συναυλία ο Περιφερειάρχης μας Απόστολος Τζιτζικώστας ξεναγήθηκε στις κτιριακές εγκαταστάσεις της Μέριμνας ,η κατασκευή των οποίων χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Με τη διαρκή μέριμνα και συντονισμό του Περιφερειάρχη  Απόστολου Τζιτζικώστα, στηρίζουμε με όσα μέσα και δυνατότητες έχουμε το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί η Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης με αγάπη και στοργή για τα παιδιά.
Η στήριξη εμπερίστατων συνανθρώπων μας και ιδιαίτερα των παιδιών, αποτελεί για εμάς προτεραιότητα.