Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Μαϊ 24 στην Αθήνα η εκδήλωση παρουσίασης των 42 υποψήφιων Ευρωβουλευτών της ΝΙΚΗΣ.

Όλοι μοναδικοί με την δική τους αξία, ιστορία και προσφορά στην Πατρίδα. Όλοι έτοιμοι να συνεχίσουν να προσφέρουν και στην Ευρωβουλή. Ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ, Δημήτριος Νατσιός και ο Εκπρόσωπος του Κινήματος Δικηγόρος Δήμος Θανάσουλας, κατέδειξαν την κρισιμότητα των Ευρωεκλογών και κάλεσαν τους Έλληνες να εμπιστευθούν την ΝΙΚΗ καθόσον εκφράζει με γνησιότητα τον έδωσαν τον Ελληνικό Λαό.

Παρόντες όλοι οι Βουλευτές της ΝΙΚΗΣ και τα στελέχη της, οι οποίοι τους τελευταίους 11 μήνες δίνουν σημαντικές μάχες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και έχουν αποδείξει ότι η ΝΙΚΗ διαπνέεται από αρχές και αξίες όπως η ανόθευτη φιλοπατρία, η ορθόδοξη πίστη, η αλήθεια, η εντιμότητα, η δικαιοσύνη, και έχουν ταχθεί να υπηρετήσουν ανιδιοτελώς τους Έλληνες που μας εμπιστεύονται.

Στην χθεσινή παρουσίαση συμμετείχε και ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Πιερίας, Ιωάννης Ιντζές, ο οποίος έκανε την παρακάτω σύντομη δήλωση:

«Φίλες και φίλοι της ΝΙΚΗΣ Χριστός Ανέστη.

Είμαι ο Ιωάννης Ιντζές. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον ακριτικό Έβρο. Στα 18 βρέθηκα στη πρώτη Σχολή που ίδρυσε ο Ιωάννης Καποδίστριας, την Στρατιωτική Σχολή Ευέλπιδων.

Υπηρέτησα τον Ελληνικό Στρατό επί 38 έτη σε διάφορες επιτελικές και διοικητικές θέσεις στην Ελλάδα και το Εξωτερικό (ΗΠΑ, Ισπανία, Γερμανία, Σκόπια). Είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το Πανεπιστήμιο του Plymouth.

Είμαι παντρεμένος με την καθηγήτρια Βάϊα Μπλιάτσιου, αποκτήσαμε τρία τέκνα και μετά την αποστρατεία μου το 2022 διαμένουμε μόνιμα στην Κατερίνη.

Λίγο αργότερα εντάχθηκα στην ΝΙΚΗ και είχα την εξαιρετική τιμή και ευθύνη να είμαι Επιστημονικός Συνεργάτης του Προέδρου της ΝΙΚΗΣ Δημητρίου Νατσιού και Επικεφαλής του τομέα Εθνικής Άμυνας.

Είμαστε λίγες ημέρες πριν τις ευρωεκλογές.

Ήδη έχουν αρχίσει σχετικές συζητήσεις για τις θέσεις των κομμάτων, τους στόχους που έχουν και τον τρόπο που θα λειτουργήσουν και θα συνεργασθούν στο Ευρωκοινοβούλιο.

Όλα αυτά είναι καλά και χρήσιμα. Χρειαζόμαστε όμως και κάποια πρότυπα πολιτικών και ηγετών, προκειμένου να μπορούμε να πορευόμαστε με ασφάλεια και σταθερότητα.

Ένα τέτοιο πρότυπο, ίσως το κορυφαίο, είναι αυτό του Μέγα Κωνσταντίνου, που εορτάσαμε σήμερα, ο οποίος με βάση το Ρωμαϊκό δίκαιο, τον Ελληνικό πολιτισμό (πλην της ειδωλολατρίας) και τον Χριστιανισμό, δημιούργησε μία Βυζαντινή αυτοκρατορία που φώτισε τον τότε γνωστό κόσμο για 1.100 χρόνια. Και μη ξεχνάμε ότι ο Σταυρός ήταν το σύμβολο της ΝΙΚΗΣ του.

Η Ελλάδα γέννησε και υπερασπίστηκε όσα αποτέλεσαν αφετηρία και θεμέλιο της Ευρώπης, γι’ αυτό και οι Έλληνες υπήρξαν πράγματι οι πρώτοι Ευρωπαίοι.

Έτσι και εμείς, σε μία δύσκολη εποχή πολλαπλών προκλήσεων και απειλών, καλούμαστε με όπλα την δικαιοσύνη, την δημοκρατία και την αλήθεια του Ευαγγελίου, να υπηρετήσουμε ανιδιοτελώς και επωφελώς τον Ελληνικό Λαό που εκπροσωπούμε.

Σήμερα σε αυτήν την πολύ σημαντική εκδήλωση, πιστεύω ότι ο Άγιος Κωνσταντίνος μας προτρέπει: Εν ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ.

Ας γίνουμε λοιπόν ευπειθείς. Σας ευχαριστώ πολύ»