Τα γυναικεία παπούτσια που θα συναντήσετε στο Casual Shoes είναι εκείνα που δεν θα αποχωρίζεστε! Είτε πρόκειται για καθημερινά, είτε για αμπιγιέ, εκεί θα βρείτε τα πάντα! Επώνυμα sneakers, γόβες, δερμάτινα μαύρα μποτάκια, μοκασίνια, ανατομικά πέδιλα και σανδάλια, πλατφόρμες, αλλά και σαγιονάρες σάς περιμένουν σε μεγάλη ποικιλία, για να επιλέξετε εκείνα που θα αγαπήσετε από την πρώτη μόλις στιγμή!

Πέδιλα γυναικεία και ανατομικά για κάθε στιγμή της ημέρας!

Πέδιλα γυναικεία και ανατομικά, θα βρείτε επίσης στο Casual Shoes. Μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, όπως μαύρα, χρυσά και άλλα, σας περιμένει για να επιλέξετε τα δερμάτινα καλοκαιρινά πέδιλα της αρεσκείας σας. Φλατ, ψηλοτάκουνα ή με χαμηλό τακούνι, με κορδόνια, μπαρέτα ή άλλες περίτεχνες λεπτομέρειες, είναι διαθέσιμα σε εκπληκτικές τιμές και υπόσχονται να αναβαθμίσουν τα καθημερινά και τα βραδινά, επίσημα looks σας!

Πλατφόρμες για αξεπέραστη θηλυκότητα!

 

Οι πλατφόρμες, είτε ψηλές είτε χαμηλές, απογειώνουν τη θηλυκότητα! Εξερευνήστε την ανανεωμένη συλλογή του Casual Shoes και ανακαλύψτε τις πιο stylish γυναικείες καλοκαιρινές πλατφόρμες. Μαύρες, ταμπά, nude, όλες τους δερμάτινες και ανατομικές, εγγυόνται μοναδικές casual και βραδινές εμφανίσεις! Επιλέξτε τις δικές σας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από κλειστές, ανοιχτές ή peep toe πλατφόρμες, με φελλό ή χωρίς και εντυπωσιάστε σε κάθε σας πέρασμα!

Πέδιλα με χοντρό τακούνι για… σταθερή κομψότητα!

 

Τα πέδιλα με χοντρό τακούνι, είτε χαμηλά είτε ψηλοτάκουνα, είτε με φιάπα, εξασφαλίζουν τον ιδανικό συνδυασμό κομψότητας και σταθερότητας. Στο Casual Shoes θα βρείτε διαθέσιμη μια μεγάλη συλλογή από δερμάτινα και ανατομικά πέδιλα, όπως μαύρα, μπεζ και λευκά, έως χρυσά και ασημί, με ψηλά ή χαμηλά τακούνια, που θα μπορείτε να φοράτε με άνεση κάθε στιγμή της ημέρας! Επισκεφθείτε το casualshoes.gr, επωφεληθείτε από τις εξαιρετικές τιμές, επιλέξτε τα δικά σας με κορδόνια ή με λουράκια και ολοκληρώστε κάθε σας σύνολο με ένα click!