Στην αναζήτηση της ιδανικής εικόνας του σώματος, όλο και περισσότεροι άνδρες στρέφονται πλέον προς την πλαστική χειρουργική για λύσεις που φαίνονται να ξεφεύγουν από τις δυνατότητες της απλής άσκησης και της διατροφής.

Καταστάσεις όπως η γυναικομαστία και το περιττό λίπος, ρίχνουν την αυτοπεποίθησή τους και κάνουν τους άνδρες να κλείνονται στον εαυτό τους και να αποφεύγουν τις κοινωνικές συναναστροφές ειδικά τους πιο ζεστούς μήνες.

Αν η διατροφή και η άσκηση δεν έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για τα δύσκολα σημεία συσσώρευσης λιπώδους ιστού, τότε η πλαστική χειρουργική για γυναικομαστία, λιποαναρρόφηση και κοιλιοπλαστική, είναι η λύση που ψάχνετε για να απολαύσετε τη ζωή και να ανακτήσετε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση.

Στήθος ανδρικό

Η γυναικομαστία είναι μια κατάσταση που συνοδεύεται από την αύξηση του ανδρικού μαστού και προκαλεί σημαντική αμηχανία και ψυχολογική δυσφορία στους πάσχοντες.

Η εμφάνισή της γυναικομαστίας οφείλεται σε διάφορες αιτίες, όπως ορμονικές ανισορροπίες, παχυσαρκία, ή τη χρήση ορισμένων φαρμάκων, ωστόσο σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμα και μετά την αντιμετώπιση της υποβόσκουσας αιτίας, η γυναικομαστία παραμένει.

Η σύγχρονη πλαστική χειρουργική προσφέρει λύσεις στα άτομα που παρουσιάζουν γυναικομαστία, αφαιρώντας οριστικά τον περιττό λιπώδη ή αδενικό ιστό και εξασφαλίζοντας μια πιο αρρενωπή και σφριγηλή εμφάνιση στο στήθος.

 

Αντί περιττό λίπος

Η λιποαναρρόφηση είναι μια δημοφιλής μέθοδος για την αφαίρεση των ανεπιθύμητων συσσωρεύσεων λίπους από συγκεκριμένες περιοχές του σώματος και πλέον εκτός από τις γυναίκες την επιλέγουν και πολλοί άνδρες που θέλουν να ξεφορτωθούν οριστικά το τοπικό πάχος.

Με την λιποαναρρόφηση, ο πλαστικός χειρουργός αφαιρεί το λίπος από περιοχές όπως η κοιλιά, οι μηροί, και οι γλουτοί, με την χρήση ειδικών εργαλείων που διαλύουν και αφαιρούν το λιπώδη ιστό, δίνοντας τις βάσεις για μια πιο σμιλεμένη σιλουέτα.

 

Σώμα άγαλμα

Το επόμενο στάδιο είναι η κοιλιοπλαστική που γίνεται με χαμηλό κόστος αν συνδυαστεί με τις δύο προηγούμενες επεμβάσεις συνολικά.

Κατά τη διαδικασία αυτή, ο εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός αφαιρεί το περιττό δέρμα που έχει «κρεμάσει» μετά από μεγάλη απώλεια κιλών, ενώ επιτυγχάνει σύσφιξη των μυών της κοιλιάς. Ιδανική για άτομα που έχουν επιτύχει μεγάλη αλλαγή βάρους ή γυναίκες μετά από εγκυμοσύνη, η κοιλιοπλαστική προσφέρει μια πιο λεία και σφιχτή εμφάνιση στην κοιλιακή περιοχή.