Ολοκληρώθηκε η τηλεοπτική περίοδος για την εκπομπή «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ» στην Δίον Τηλεόραση Κεντρικής Μακεδονίας  και τον υπογράφοντα, που σας κράτησε συντροφιά από τον περασμένο Μάρτιο, μέχρι και τον Ιούνιο, με την τελευταία εκπομπή που είχε ως θέμα την καλλιέργεια της Τζιτζιφιάς, που ξεκίνησε με επαγγελματικό τρόπο στην Πέλλα, από τον αγρότη κ. Πέτρο Τζαβέλλα.

Θέματά της για τους αγρότες, κτηνοτρόφους και μυδοκαλλιεργητές της Πιερίας, ενώ το νέο τηλεοπτικό ραντεβού πάει τώρα για τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο, πρώτα ο Θεός.

Θα ήθελα  λοιπόν,  να ευχαριστήσω προσωπικά και δημόσια για την άμεση στήριξη και έμπρακτη αγκαλιά που προσφέρατε όλοι εσείς οι τηλεθεατές της εκπομπής αυτής, που ξεκίνησε πριν από περίπου 3 δεκαετίας, με κάποιες διακοπές, και επέστρεψε με την έμπρακτη στήριξη οικονομικών Χορηγών και θα επανέλθει με τους ίδιους όρους την χειμερινή περίοδο ασχολούμενη και πάλι με θέματα του πρωτογενή τομέα της Πιερίας και φυσικά της ευρύτερης περιοχής, αφού άλλωστε η Περιφερειακή Τηλεόραση απευθύνεται σε όλη την Κεντρική Μακεδονία