Για όσους ξεμείνουν αυτές τις μέρες στην πόλη, υπάρχει μια δελεαστική, δροσερή και ευχάριστη πρόταση: να παρακολουθήσουν τη νέα σπαρταριστή Επιθεώρηση του θεάτρου ΠΗΓΑΣΟΣ «Εμείς να ‘μαστε καλά», που παρουσιάζεται στη φιλόξενη, καταπράσινη αυλή του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης το Σάββατο 13, την Κυριακή 14 και τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, στις 9.00 το βράδυ.

Η παράσταση – ένα λαϊκό θέαμα, βασισμένο σε κείμενα του Κώστα Μουρσελά και του Χάρη Αμανατίδη –  προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ της τρέλας και της λογικής, του γελοίου και του σοβαρού, του σημαντικού και του ασήμαντου, δημιουργώντας κωμικές  καταστάσεις  που σηκώνουν πολύ γέλιο, γέλιο ελεύθερο και λυτρωτικό.

Παρέα με τραγούδια και χορό από σκηνής, μπυρίτσες κι αναψυκτικά στα τραπεζάκια της αυλής, η απόλαυση και η διασκέδαση είναι εγγυημένη. Κι αν μείνει και κάτι για προβληματισμό από τη σάτιρά της , κέρδος θα είναι και για την τέχνη και για το κοινό της.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Χάρης Αμανατίδης, τα σκηνικά και τα κοστούμια η Βέτα Χαϊλατζίδου, τη μουσική και τα τραγούδια η Νατάσσα Ιωαννίδου, το σχεδιασμό του φωτισμού ο Κώστας Παπουτσίδης.

 

Παίζουν οι ηθοποιοί: Κατερίνα Παρλίτση, Άννα Γκούντα, Τατιάνα Σιδηροπούλου, Σπύρος Αναγνώστου, Σοφία Αγαθαγγελίδου, Θωμαή Σιούμη, Δανάη Αμανατίδου, Μαρία Τερζοπούλου, Αντώνης Καρράς.

Επί σκηνής οι μουσικοί: Ευγενία Ακρίδα, Νίκος Κατσαμάγκας.

Ώρα έναρξης παραστάσεων 9.00 μ.μ

Είσοδος 10 ευρώ (εκπτωτικό εισιτήριο 7 ευρώ)

…………………………………………………………………………………

Φωτό: Παντελής Αϊναλής